Κύριε Κουράκη, θα βάλετε ειδικό φόρο και στους ποδηλάτες;

13:06 30/1/2013 - Πηγή: Aixmi

Ώστε έτσι κ. Κουράκη; Όσοι είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι να πληρώνουμε ειδικό θρησκευτικό φόρο για τη μισθοδοσία των ιερέων; Φοβάμαι ότι η βλακεία θάλλει σε ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ και λυπάμαι που το γράφω.

Ο Αλέξης Τσίπρας όσο φιλότιμα κι αν προσπαθεί, όσες θεμιτές φιλοδοξίες εξουσίας κι αν έχει, όσες σοβαρές διεθνείς επαφές κι αν κάνει, είναι βέβαιο ότι σε ανύποπτο χρόνο θα πετάγονται Κουράκηδες και Στρατούληδες

και θα του κάνουν ανεπάνόρθωτη (αν δεν έχουν κάνει ήδη) ζημιά. Και βέβαια, αύριο, μεθαύριο (αν δεν έχει γίνει ήδη) η αμετροεπής άποψη του «Στίβεν Σίγκαλ» του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει ξεχαστεί. Όμως θα ακολουθήσουν άλλες δηλώσεις, δεν ξέρω πάλι του Κουράκη ή κάποιου άλλου, που ίσως θα ζητεί ειδικό φόρο από τους πολίτες – οπαδούς του Παναθηναϊκού για να σωθεί η ομάδα.

Ή ειδικό φόρο σε όσους πολίτες μετακινούνται με ποδήλατο για να μη χάσουν ούτε ένα ευρώ οι συνδικαλιστές του δημοσίου, των ΔΕΚΟ και των μέσων συγκοινωνίας. Ή ειδικό φόρο από τους πολίτες που έχουν σκυλιά για να εξοφλήσουν τα δάνεια μαμούθ που έχουν πάρει το κόμματα με εγγύηση… μελλοντικά ποσοστά που υπολογίζουν ότι θα πάρουν στις εκλογές! Μπορώ να σκεφτώ κι άλλους παρανοϊκούς φόρους που, ενδεχομένως, να εμπνευστούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά καλύτερα ας μη βάζω ιδέες.

Καθυστέρησα δυο ημέρες μέχρι να αποφασίσω αν έπρεπε να γράψω για τη δήλωση Κουράκη, αλλά τώρα σίγουρα αισθάνομαι καλύτερα. Και, πάντως, δεν είναι σωστό να πληρώνει το κράτος, το ελληνικό δημόσιο, τους ιερείς. Η άποψή μου είναι πως τη μισθοδοσία πρέπει να αναλάβει η ίδια η Εκκλησία. Δε νομίζω πως δεν της περισσεύουν…

Keywords
Τυχαία Θέματα