Ληστεία με μπούρκες και τσεκούρια στο πολυκατάστημα του Λονδίνου

15:20 7/6/2013 - Πηγή: Aixmi

Φορώντας μπούρκα και κρατώντας ακριβές γυναικείες τσάντες επώνυμων οίκων, για να μοιάζουν με συζύγους πλούσιων Αράβων, μια ομάδα ατόμων έκλεψε κοσμήματα μεγάλης αξίας, προκαλώντας πανικό στους πελάτες, στο πολυκατάστημα Selfridges του Λονδίνου στην Oxford Street.

Μπήκαν μεταμφιεσμένοι στο ισόγειο του καταστήματος, όπου βρίσκονται τα κοσμήματα και στη συνέχεια σκόρπισαν μέσα στο πλήθος. Λίγο πριν κλείσει το πολυκατάστημα

κατά τις 8.30 (ώρα Λονδίνου), έβγαλαν τσεκούρια και σφυριά και άρχισαν να σπάνε τις προθήκες με τα πανάκριβα τιμαλφή και τα ρολόγια, αρπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Οι περισσότεροι πελάτες έτρεχαν πανικόβλητοι να κρυφτούν, για να μην τραυματιστούν από τα σπασμένα τζάμια, ενώ άλλοι έβγαζαν φωτογραφίες από το περιστατικό και τις ανέβαζαν στο twitter, με αποτέλεσμα η είδηση να διαδοθεί και να υπάρξει άμεση κινητοποίηση.

Οι δράστες χρειάστηκαν μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να κλέψουν τα κοσμήματα και να βγουν στον κεντρικό δρόμο, όπου όμως, δυο από αυτούς συνελήφθησαν από αστυνομικούς, με τη βοήθεια και του κόσμου που προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει.

Δείτε το βίντεο με φωτογραφίες από τη ληστεία:

http://www.youtube.com/watch?v=ID-JqrMBJkc

Keywords
Τυχαία Θέματα