Λοβέρδος: Κατεβαίνω με κόμμα όποτε γίνουν εκλογές

16:51 9/12/2012 - Πηγή: Aixmi

Με ταχύτατους ρυθμούς ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεδιπλώνει τη στρατηγική του, που δεν είναι άλλη από τη μετεξέλιξη της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ σε κόμμα.
Μιλώντας στο «Mega Σαββατοκύριακο» (στον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο), αποκάλυψε πως αν γίνονταν πρόωρες εκλογές το νέο κόμμα θα κατέβαινε, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «δεν πρέπει να γίνουν τώρα εκλογές» και ότι θα στηρίξει αυτή τη Βουλή

και αυτή την κυβέρνηση.

Ο πρώην υπουργός λέει για το ΡΙΚΚΣΥ «φιλοδοξούμε να καλύψουμε το πολιτικό κενό που έχει δημιουργηθεί» και αποκλείει κάθε πιθανότητα επιστροφής στο υφιστάμενο ΠΑΣΟΚ. «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, δεν έφυγα για να επιστρέψω» είπε, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη διαγραφή του ως τη δική του «ρήξη με το κομματικό κατεστημένο».

Μιλώντας λίγο αργότερα στον «Βήμα FM», ο Ανδρέας Λοβέρδος έδωσε ένα ακόμη πιο σαφές χρονοδιάγραμμα για τις κινήσεις του, λέγοντας ότι από τον ερχόμενο Μάρτιο έως τον Ιούνιο η πολιτική κίνηση της οποίας ηγείται θα γίνει κόμμα, αν οι συζητήσεις για το σχηματισμό μίας ευρείας Σοσιαλδημοκρατικής παράταξης δεν καρποφορήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα