Λοβέρδος προς Άννα: Δεν θα γίνω ο Αβέρωφ του Ράλλη!

12:11 28/4/2012 - Πηγή: Aixmi

Ήταν μιά σκηνή από το μέλλον η κριτική της Άννας Διαμαντοπούλου («δεν πας μόνο με ένα συγνώμη στις εκλογές, χρειάζεσαι και πρόγραμμα, αλλιώς αποχωρείς») προς τον Βαγγέλη Βενιζέλο;

Αν είναι έτσι -πράγμα πολύ πιθανό- τότε δεν είναι, επίσης, μια εικόνα απ’ το αύριο η ευθεία βολή εναντίον της από τον Ανδρέα Λοβέρδο.
«Εγώ Αβέρωφ του Ράλλη δεν θα γίνω», είπε, και όσοι θυμούνται τη δηλητηριώδη κριτική που ασκούσε, παραμονές εκλογών του 1981, ο τότε υπουργός Άμυνας στον πρωθυπουργό,

έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

«Το να βάζεις θέμα κομματικών απόψεων οκτώ μέρες πριν από τις εκλογές, θες να κάνεις κακό στην παράταξή σου», συμπλήρωσε, απευθυνόμενος σε όσους δεν κατάλαβαν τι εννοούσε με το παράδειγμα Ράλλη -Αβέρωφ.

Τι είχε γίνει παραμονές εκλογών του ’81;

Ο Αβέρωφ είχε στείλει επιστολή στον Ράλλη, στην οποία επισήμαινε ότι με την πολιτική που ακολουθούσε θα οδηγούσε τη χώρα στα βράχια. Η επιστολή είχε διαρρεύσει στον Τύπο και υπέσκαψε τον τότε πρωθυπουργό.

«Όποιος θέλει να κάνει στον αρχηγό του αυτό, ας το κάνει. Και αν είναι να βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου, παρακαλώ πάρα πολύ, η ιστορία θα τον καταγράψει ως τέτοιον», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας στον Flash.

Keywords
Τυχαία Θέματα