Μega, 27 χρόνια πρωτοπορίας

18:01 20/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε ένα από τα μεγάλα καράβια της ακτοπλοϊας οι τηλεοράσεις παραμένουν καρφωμένες στο Μega και, όταν κάποιοι από τους επιβάτες απορούν για την επιλογή και ρωτούν τον καπετάνιο, εκείνος απαντά με χαμόγελο πως ειδικά, τώρα που δεν έχει ειδήσεις, έχει ήσυχο το κεφάλι του. Τώρα είναι τα καλύτερα, αφού το πρώην μεγάλο κανάλι εξακολουθεί να δείχνει τις σειρές που λάτρεψαν οι τηλεθεατές και μεγάλωσαν γενιές!

Κι από ενημέρωση; Το Μega ήταν μάτια για τους ανθρώπους.

Ε, λοιπόν, όχι! Σήμερα έχουμε γενέθλια

και δεν σηκώνει γκρίνια.

Όλοι εμείς που δουλέψαμε, το χτίσαμε και το πονάμε, εξακολουθούμε να πατάμε μπανανόφολουδες από τους φιλέσπαλαχνους, ευεργέτες ιδιοκτήτες και σαν ερωτευμένοι με βαριά ασήκωτη καψούρα, ακόμη βλέπουμε το μαγαζί και λιώνουμε ελπίδες.

Περάσαν εποχές που πιστεύαμε και δίναμε την ύπαρξή μας για να πετάξει λίγο πιο ψηλά, τώρα πλησιάζουμε στο τέρμα, όμως κάθε φορά τα γενέθλια θα είναι μια σταθερή αφορμή για να γυρίσουμε το κεφάλι και να θυμηθούμε, ο καθένας από το πόστο του, τις αγωνίες, τους φόβους, αλλά και κάθε μικρό κομμάτι από τον εαυτό του, που έδωσε για να χτιστεί ο αέρας του Μega .

Πέρασε κόσμος και κοσμάκης, κάποιοι από αυτούς έδεσαν πάνω στο μεγάλο όνομα την ύπαρξή τους, ανέβηκαν ακόμη πιο ψηλά, κάποιοι άλλοι δεν άντεξαν το βάρος, όχι πως έχει καμιά σημασία! Γιατί, 27 χρόνια πρωτοπορίας, είναι μια ζωή που για κανέναν δεν γίνεται να σβήσει.

Για όλους εμάς το Μega εξακολουθεί να μοιάζει με ένα τατουάζ, που παραμένει βαθιά χαραγμένο πάνω μας, όπως κι αν καταλήξει ετούτο το παιγνίδι, όσο ακριβά κι αν πληρώσουμε το τίμημα. Εμείς οι εργάτες του, όταν μιλάμε για αυτό, πάντα θα καμαρώνουμε τα γόνιμα χρόνια του.

Χρόνια πολλά Μega μου…

Keywords
Τυχαία Θέματα