Ο …γιαλαντζί μαρξιστής-λενινιστής Παναγιώτης Λαφαζάνης

16:03 17/7/2015 - Πηγή: Aixmi



Θερμότατα συγχαίρω την Έλενα Ακρίτα για τον «εξάψαλμό» της εναντίον του… γιαλαντζί μαρξιστή-λενινιστή Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Το πόσο τον χάρηκα αυτό τον «εξάψαλμο» δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Του τα «είχα μαζεμένα» από εκείνο το βράδι λίγο πριν το δημοψήφισμα που εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο του STAR για να δώσει συνέντευξη.

Η συνέντευξη άρχισε με μια ερώτηση που του υπέβαλε η Κάτια Μακρή

σχετικά με το κλείσιμο των τραπεζών. Ο Λαφαζάνης, αντί της απαντήσεως που ήταν υποχρεωμένος να δώσει για να διαφωτίσει τους τηλεθεατές, τινάχτηκε σαν να τον είχε χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα, τράβηξε την «ψείρα» του μικροφώνου από το πέτο του σακακιού του και έφυγε αναφωνώντας:
«Δεν θα απολογηθώ εγώ για τον Ντράγκι»!

Μαρξιστής-λενινιστής!!
Γιαλαντζί!!
Στα φετινά, σημαδιακά «Ιουλιανά» διέπραξε τη δεύτερη αποστασία του στην Αριστερά, με μια κάθετη «ψαλιδιά» στο κυβερνόν κόμμα από πάνω μέχρι κάτω.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί ρήγμα μόνο στην κορυφή -κι ας κόπτεται ο Λαφαζάνης ότι στηρίζει το κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη «σκισμένος» από πάνω μέχρι κάτω!

Είδα με τα μάτια μου τα σχετικά ντοκουμέντα και έπεσα από τα σύννεφα! Είδα τα μηνύματα των καθοδηγούμενων από τον Λαφαζάνη (και τους περί αυτόν…) απλών μελών τοπικών οργανώσεων και στελεχών νομαρχιακών επιτροπών που καλούσαν μέσω κινητών τηλεφώνων τους ΣΥΡΙΖαίους στη συγκέντρωση εναντίον της συμφωνίας, την οποία είχε υπογράψει με τους Ευρωπαίους …«ο Ναπολέων «!! Έτσι αποκαλούσαν τον αρχηγό τους, που μέχρι έρπη είχε βγάλει διαπραγματευόμενος με τα θηρία της Ε.Ε.τους όρους αυτής της συμφωνίας ολομόναχος και με αφόρητους πόνους από τη δερματική νόσο…

Το πώς θα κυβερνήσει ο Τσίπρας και πώς θα τα βγάλει πέρα κομματικά με τους Λαφαζάνηδες είναι δικό του θέμα και δικός του βραχνάς…
Ας ανατρέξει στην πρώτη αποστασία του Παναγιώτη, τότε που παράτησε τον Φλωράκη μαζί με τον αρχιαποστάτη Γρηγόρη Φαράκο και άλλους πολλούς.
Αλλά τότε είχαν απέναντί τους τον «καπετάν Γιώτη» που δεν αστειευόταν…
www.dinaexarchou.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα