Ο Νταβούτογλου υπόσχεται και νύφες στους άνδρες ψηφοφόρους του

17:16 27/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Έντινες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της περασμένης εβδομάδας του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου, καθώς ο ίδιος υποσχέθηκε να βρει νύφες για τους άνδρες ψηφοφόρους του.

«Αν έχεις δουλειά, μισθό και φαγητό τι απομένει; Μια σύζυγος. Εμείς θέλουμε όλοι οι νέοι άνθρωποι σ” αυτή την χώρα να ευημερούν. Τους θέλουμε να αναπαράγονται, αλλά την ίδια στιγμή να έχουν και δουλειά. Όταν λες «θέλω σύζυγο», πρώτα συμβουλεύεσαι τους γονείς σου και Θεού θέλοντος, θα σού βρουν την κατάλληλη. Αν δεν μπορούν, τότε μπορείτε να έρθετε σε μας για να σας βρούμε την κατάλληλη.

Υποσχόμαστε ότι το κράτος θα σας βρει» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Όμως, αναπληρώτρια επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), αμφισβητήσει την πρόσφατη εκστρατεία, τόσο για τις νύφες, όσο και για την επιδότηση των νέων επιχειρηματιών.

«Ο κ. Νταβούτογλου μας είπε ότι θα βρει νύφες για τους άνδρες, αλλά δεν είχε διευκρίνισε την πηγή από την οποία θα τις βρει» δήλωσε η Σελίν Μποκέ, μιλώντας σε συνεδρίαση της οικονομίας στην Κεντρική επαρχία της Ανατολίας Εσκισεχίρ.

«Ανακοίνωσε ότι θα δώσει 100.000 τουρκικές λίρες στους νέους για να ιδρύσουν επιχείρηση, αλλά και πάλι δεν διευκρίνισε την πηγή των χρημάτων» δήλωσε η Μποκέ, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ρεαλιστικής και ειλικρινούς πολιτικής στην Τουρκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα