Ο Πούτιν έκλεισε τα 60 και η Ρωσία γιορτάζει (υποχρεωτικώς)…

01:20 8/10/2012 - Πηγή: Aixmi

Ο Πούτιν έγινε 60 χρονών και χωρίς να το επιζητά, όπως λένε οι επίσημες πηγές του Κρεμλίνου, η Ρωσία καλείται να τον γιορτάσει μεγαλοπρεπώς. Πάνω από όλα σεμνότης! Αλλίμονο…

Ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου δήλωσε ότι ο Βλαντιμίρ «θα οργανώσει στην οικία του μία πολύ διακριτική γιορτή, πλαισιωμένος από φίλους και συγγενείς, καθώς δεν αρέσκεται στις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις». Σκεφτείτε και να αρεσκόταν, δηλαδή.
Καθότι στη Ρωσία

έγιναν τα παρακάτω events για τα 60α γενέθλια του προέδρου:

Η πολιτική νεολαία του κυβερνώντος κόμματος Ενωμένη Ρωσία εγκαινίασε μια καμπάνια με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε η Ρωσία και η Ρωσία είναι ο Πούτιν» και διοργάνωσε χθες και σήμερα μαραθώνιο ποίησης στον πιο τουριστικό δρόμο της Μόσχας, την οδό Αρμπάτ.

Οι γενέθλιες εκδηλώσεις για τον ρώσο ηγέτη δεν περιορίζονται στην πρωτεύουσα Μόσχα, αλλά εκτείνονται σε όλη την επικράτεια. Σε μια γέφυρα της πόλης Ροστόφ κρεμάστηκαν πανό με ευχές, ενώ στη πόλη Τσέλιαμπινσκ της Σιβηρίας στήθηκε μια τεραστίων διαστάσεων ευχετήρια κάρτα, όπου οι θαυμαστές του Πούτιν έγραψαν τις προσωπικές ευχές τους.

Στον Νότο της χώρας, στην πόλη Ταγκανρόγκ όπου γεννήθηκε ο μεγάλος ρώσος θεατρικός συγγραφέας Άντον Τσέχοφ, παιδιά εκθέτουν 100 ζωγραφιές που έφτιαξαν ειδικά για τον πρόεδρο, ενώ στο φεστιβαλικό κλίμα  συμβάλουν και αρκετά δημόσια τηλεοπτικά κανάλια με ειδικά αφιερώματα, ακόμη και μια κινηματογραφική ταινία με θέμα την καθημερινότητα του Πούτιν…

Keywords
Τυχαία Θέματα