Ο Σφαιρόπουλος κρύβεται πίσω από τον Σπανούλη- Τα ψέματα τελειώνουν

17:28 19/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Απορώ με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, πραγματικά. Απορώ με την τεράστια ανοχή τους απέναντι στον προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος έχει αποδείξει με όλους τους τρόπους ότι αποτελεί «χρυσή μετριότητα». Και, παρόλα αυτά, τον κρατάνε στο τιμόνι της ομάδας.

Πρόπερσι έσωσε τη χρονιά ο Βασίλης Σπανούλης, δίνοντας στην ομάδα το πρωτάθλημα με τρίποντα στο τέλος από το πουθενά. Πέρυσι έχασε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, αλλά διασώθηκε επειδή κατάφερε να φτάσει στον τελικό της Euroleauge

αποκλείοντας την ΤΣΣΚΑ, με τον Σπανούλη πάλι σε ρόλο θαυματοποιού.

Φέτος, όμως, δύσκολα θα τα καταφέρει, μιας που ο Σπανούλης δεν μπορεί να αποδεικνύεται πάντα ο «από μηχανής θεός». Στο εσωτερικό τρώει τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη από τον Παναθηναϊκό, ενώ αρχίζει να γίνεται «πελάτης» και της ΑΕΚ. Ήδη έχασε το κύπελλο από τους κιτρινόμαυρους. Ο Σπανούλης πέτυχε 20 πόντους, αλλά αυτό δεν αρκούσε.

Στην Ευρώπη τι θα κάνει; Δείχνει ότι μπορεί να φτάσει στο final four, αλλά για κάτι παραπάνω μάλλον δεν μπορεί να ελπίζει. Αλλά και στην Ελλάδα φαντάζει από πολύ δύσκολο έως απίθανο να περάσει τους πράσινους του Πασκουάλ.

Οι ερυθρόλευκοι παίζουν με Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου, Παπαπέτρου και τους άλλους Έλληνες, ενώ από τους ξένους αληθινά προσφέρει μόνο ο Μιλουτίνοφ. Ποιος διάλεξε τις μετριότητες; Ποιος επέλεξε δευτερότριτους Αμερικάνους; Ο ίδιος ο Σφαιρόπουλος. Για να ταιριάζει με την υμετέρα μετριότητα, μήπως; Μάλλον.

Για αυτό είπα στην αρχή ότι απορώ με την ανοχή των Αγγελόπουλων απέναντί του. Αισθάνομαι, όμως, ότι στο τέλος της σεζόν θα του κουνήσουν το μαντήλι και θα αναζητήσουν πιο αξιόπιστη λύση για τη θέση του κόουτς. Λύση που θα αξίζει στον Ολυμπιακό.

The post Ο Σφαιρόπουλος κρύβεται πίσω από τον Σπανούλη- Τα ψέματα τελειώνουν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα