Οι ΑΕΚτζήδες γιατί τα βάζουν με τον Λάζαρο και όχι τον Μελισσανίδη;

08:39 16/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Βλέπω στα «κεραμίδια» τους φίλους της ΑΕΚ εναντίον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, επειδή αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό. Τα μπινελίκια πάνε σύννεφο, το ίδιο και οι κατάρες. Η πιο χαλαρή κατηγορία είναι αυτή του «προδότη», τις άλλες δεν τις αναφέρω διότι εμπίπτουν στο νόμο περί ασέμνων.

Γιατί όλα αυτά; Επειδή ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας φέτος, εκείνος που βοήθησε αποφασιστικά να πάρει το πρωτάθλημα και να προκριθεί στον τελικό τού Κυπέλλου,

έκανε το… θανάσιμο έγκλημα να ζητήσει συμβόλαιο δυο ετών αντί για ένα. Ζήτησε, δηλαδή, να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Και η διοίκηση τον «έγραψε» κανονικότατα. Επί μήνες δεν του απαντούσε καν, ενώ διοχέτευε στα ΜΜΕ ότι δεν συμφωνεί με τα δυο χρόνια.

Συγγνώμη, γιατί ο Λάζαρος δεν έπρεπε να εκλάβει τη στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη ως περιφρόνηση προς το πρόσωπό του; Γιατί δεν έπρεπε να κοιτάξει το πώς θα πορευτεί στο μέλλον, ενδεχομένως μακριά από μια ομάδα που αρνείται να αναγνωρίσει την προσφορά του;

Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί οι φίλοι της ΑΕΚ βρίζουν τον Χριστοδουλόπουλο αντί για τον Μελισσανίδη. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θεωρούν τον έναν «προδότη» και τον άλλο «άρχοντα». Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση της ΑΕΚ εξανάγκασε σε φυγή τον ποδοσφαιριστή, εκείνος είχε δείξει πως ήθελε να μείνει. Όταν διαπίστωσε, όμως, ότι τον υποτιμούν αποφάσισε να φύγει.

Λυπάμαι, αλλά δεν βρίσκω καθόλου αδικαιολόγητη τη στάση του…

The post Οι ΑΕΚτζήδες γιατί τα βάζουν με τον Λάζαρο και όχι τον Μελισσανίδη; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα