Όταν η Τζούφη προκαλούσε ανατριχίλα για τον νεκρό Βακάκη

12:20 1/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Πολλοί αναρωτήθηκαν ποια είναι η Μερόπη Τζούφα, που ορίστηκε από τον πρωθυπουργό ως υφυπουργός Παιδείας στη θέση τού Κώστα Ζουράρι. Είναι παιδίατρος-παιδονευρολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδιατρικής – Παιδονευρολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Στη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων ήταν μέλος της ΚΝΕ και αργότερα τού ΚΚΕ. Υπήρξε ιδρυτικό

στέλεχος τού Σύριζα και από τον Ιανουάριο 2015 έχει εκλεγεί βουλευτής του στα Ιωάννινα. Ανήκει δε στην «Κίνηση των 53» υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Γνωστή στο πανελλήνιο, όμως, έγινε όταν σχολίασε με απαράδεκτο τρόπο το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο προκάλεσε ο Γώργος Βακάκης με την Πόρσε τού πατέρα του και ιδιοκτήτη των Jumbo, στην εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Τότε είχε μιλήσει για ταξικό τροχαίο, λέγοντας ότι επρόκειτο για πλουσιόπαιδο που θεωρούσεότι όλα τού ανήκουν.

Θυμίζουμε τα λόγια της:

«Η πρώτη ανάγνωση είναι αυτή: Ότι είναι ένα πολύ πλούσιο παιδί με πολύ ακριβό αυτοκίνητο, να μη βλέπει όριο στο δρόμο και να θεωρεί ότι όλα αυτά του ανήκουν. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να έχει αυτή την έπαρση και να συμπεριφέρεται μ’ αυτό τον τρόπο. Να μην είναι οριοθετημένος. Έτσι έγινε πρόξενος αυτού του ατυχήματος».

Όταν η Τζούφη προκαλούσε ανατριχίλα για τον νεκρό Βακάκη

The post Όταν η Τζούφη προκαλούσε ανατριχίλα για τον νεκρό Βακάκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα