Παιχνίδι στα χέρια των αδελφών Αγγελόπουλου ο Ολυμπιακός…

14:25 21/5/2019 - Πηγή: Aixmi

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι το είπαν και το έκαναν. Το πήγαν μέχρι τέλους. Και ποιο είναι το τέλος; Ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού στη δεύτερη κατηγορία. Γιατί; Διότι οι Έλληνες διαιτητές αδικούσαν συστηματικά την ομάδα και ευνοούσαν τον Παναθηναϊκό. Ατό ισχυρίστηκαν, όταν απέσυραν στο ημίχρονο τους παίκτες από το ΟΑΚΑ. Μετά ζήτησαν ορισμό ξένων διαιτητών, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε. Έτσι, δεν κατέβασαν την ομάδα στα play

offs, οδηγώντας την στην Α2.

Αλήθεια, πότε άρχισε η συστηματική αδικία σε βάρος του Ολυμπιακού, ο οποίος κέρδισε το πρωτάθλημα το 2012, το 2015 και το 2016; Μάλλον θα εννοούν την τελευταία διετία, διότι δεν γίνεται να αναφέρονται στα 3 χρόνια που πήραν την κούπα. Αλλά και αν, πράγματι υπήρξαν λάθος σφυρίγματα για τους ερυθρόλευκους, αυτά ήταν τόσα πολλά και τόσο καθοριστικά; Ανοησίες…

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός δεν έχει να κάνει με τους Έλληνες διαιτητές. Η κατάρρευσή του, μετά τον Δεκέμβριο στην Ευρώπη και ο αποκλεισμός του από τους πρώτους 8 της Euroleague, δεν έγινε με Έλληνες διαιτητές. Το κλίμα στην ιστορική ομάδα διαταράχθηκε με αποκλειστική ευθύνη των αδελφών Αγγελόπουλων. Δεν ευθύνονται Έλληνες διαιτητές για το γεγονός ότι δεν πληρωνόταν κανονικά ο Γιώργος Πρίντεζης και τα ηχογραφημένα λόγια του έγιναν γνωστά στο πανελλήνιο.

Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια ιστορία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και δεν πρέπει να γίνεται παιχνίδι στα χέρια των ιδιοκτητών του, οι οποίοι έχουν μεγάλη συμμετοχή στις επιτυχίες των τελευταίων ετών, αλλά εξίσου σημαντική και στην απορρύθμιση των τελευταίων 6 μηνών. Χρειάζεται νηφαλιότητα και επανασχεδιασμός για το αύριο. Δεν είναι δυνατόν να λένε κάποιοι ότι «εντάξει, δεν πειράζει, ας παίξουν οι έφηβοι στην Α2 και οι βασικοί στην Ευρωλίγκα». Αν δεν μπορούν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι να σηκώσουν το οικονομικό βάρος, ας βοηθηθούν από άλλους επιφανείς επιχειρηματίες που αγαπούν την ομάδα. Υπάρχουν.

The post Παιχνίδι στα χέρια των αδελφών Αγγελόπουλου ο Ολυμπιακός… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα