Παρών ο Λαλιώτης – Απών ο Γιώργος – Παρόντες απόντες Πάγκαλος, Ραγκούσης

16:11 7/7/2012 - Πηγή: Aixmi

Αν είναι αλήθεια ότι τα πάντα στη ζωή κρίνονται στο πεδίο των συμβολισμών, ας επισημάνουμε  ποιοι έδωσαν το παρόν και ποιοι απουσίασαν από τη χθεσινή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

Ήταν εκεί, λοιπόν, ο Κώστας Λαλιώτης και ο Παρασκευάς Αυγερινός, δυο απ’ τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ειδικά σημειώθηκε η παρουσία του Κώστα Λαλιώτη, καθώς προεκλογικά είχε αναπτυχθεί παραφιλολογία για προσέγγισή του με τον Αλέξη Τσίπρα!

Ήταν εκεί ο Ανδρέας Λοβέρδος

και η Άννα Διαμαντοπούλου, των οποίων η σχέση με τον Βαγγέλη Βενιζέλο είναι «παγωμένη» μετά τις εκλογές!

Η παρουσία τους στη Συνδιάσκεψη σημαίνει ότι αναθερμαίνεται η κατάσταση;

Όχι καθόλου! Τα φαινόμενα απατούν!

Ήταν εκεί ο Θόδωρος Πάγκαλος και ο Γιάννης Ραγκούσης, αλλά -όλα δείχνουν ότι- για τον Βενιζέλο αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Άλλωστε, αυτούς κυρίως στόχευε -μαζί με τους απόντες Γιώργο Φλωρίδη και Ηλία Μόσιαλο- όταν οργισμένος μιλούσε για κάποιους που πλήγωσαν το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στην εξουσία, αλλά και προεκλογικά.  

Απόντες ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Χρήστος Παπουτσής, παρότι και οι δυο είχαν προσκληθεί. Ο πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ότι έλειπε στη Ρόδο για μια βράβευση (!) αν και το απόγευμα ήταν κανονικά στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις!

Ο Χρήστος Παπουτσής δεν βραβευόταν πουθενά, αλλά προτίμησε να μην τρέχει στη Συνδιάσκεψη ενός κόμματος που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει την ηγεσία κατά παρέκκλιση του καταστατικού του, όπως επίμονα ζητούσε ο ίδιος…

Απούσα ήταν και η Βάσω Παπανδρέου, αλλά στη δική της περίπτωση τα έκαναν ρόιδο οι διοργανωτές. Ξέχασαν να της στείλουν πρόσκληση…

Keywords
Τυχαία Θέματα