Πόλεμος Σαββίδη-Αλαφούζου με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες

15:21 9/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ελάχιστα 24ωρα απομένουν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για τις τηλεοπτικές άδειες και κορυφώνεται ο πόλεμος του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο, στον οποίο συμπρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Μάρης -ιδιοκτήτης της 24Media και υπεύθυνος για την έκδοση της εφημερίδας Έθνος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ιδιοκτήτης του Epsilon, αλλά και της εφημερίδας Έθνος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ιδιοκτήτη του Σκάι, μέσω τής κυριακάτικης έκδοσης τής εφημερίδας του. Στην πρώτη σελίδα το ρεπορτάζ

είχε τίτλο «Όταν ο Γιάννγς Αλαφούζος δήλωνε αυτοεξόριστος» και υπότιτλο «Το πλούσιο παρελθόν ενός όψιμου κήρυκα της υγιούς επιχειρηματικότητας».

Σήμερα Τρίτη η εφημερίδα επανέρχεται με νέο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, το οποίο ταυτίζει τον Γιάννη Αλαφούζο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους εμφανίζει από κοινού να πολεμούν τον Κώστα Καραμανλή. Αφορμή το κυριακάτικο δημοσίευμα της Καθημερινής, εκδότης της οποίας είναι ο Θέμης Αλαφούζος-αδελφός του Γιάννη, που αποκάλυψε ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είχε επισημάνει εγκαίρως πως η χώρα είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή.

Ο τίτλος είναι «Στοχοποιούν τον Καραμανλή» και ο υπότιτλος «Η απόλυτη ταύτιση Μητσοτάκη-Αλαφούζου εκτροχιάζει την ενότητα της ΝΔ -Κυριακάτικο χτύπημα στον πρώην πρωθυπουργό». Είναι χαρακτηριστικό ότι το θέμα συνοδεύεται δε από φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Αλαφούζου, όχι τού αδελφού του Θέμη, ο οποίος είναι και ο εκδότης της Καθημερινής.

Πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Μάρης σχεδιάζει να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είναι συνεταίρος και με τον Φώτη Μπόμπολα στη στοιχηματική εταιρεία stoiximan.gr.

Πόλεμος Σαββίδη-Αλαφούζου με φόντο τις τηλεπτικές άδειες

The post Πόλεμος Σαββίδη-Αλαφούζου με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα