Πρετεντέρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ; λέει ψέματα, ποτέ δε μίλησα σεξιστικά για τη Ζωή

09:58 9/4/2013 - Πηγή: Aixmi

Με τη φράση «οι κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον μου είναι ανυπόστατες, κατασκευασμένες και προσχηματικές», απάντησε ο Γιάννης Πρετεντέρης στις επικρίσεις και στην απόφαση του κόμματος του Αλέξη Τσιπρα να απαγορεύσει στα στελέχη του να μετέχουν στην εκπομπή του.

«Το ήθος μου δεν μου επιτρέπει να απευθύνω χαρακτηρισμούς σεξιστικούς, κανείς δεν έχει διανοηθεί ποτέ να με κατηγορήσει για κάτι τέτοιο», είπε ο δημοσιογράφος, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του ΣΥΡΙΖΑ ότι η σφοδρή κριτική του κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου -από τις σελίδες του κυριακάτικου Βήματος- είχε και σεξιστική διάσταση.

«Ακριβώς λόγω τους ήθους μου έχω ανεχθεί ύβρεις και απίστευτους χαρακτηρισμούς από διάφορα δημοσιογραφικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ανοίγοντας την εκπομπή του «Ανατροπή».

Στη συζήτηση ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «τάση λογοκρισίας» και «πρόθεση επιστροφής στην παλιά ΥΕΝΕΔ», ενώ ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χορεύει «πολιτικό τανγκό» με τη Χρυσή Αυγήν στην πολεμική του κατά του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Αντίθετα, ο Αλέκος Αλαβάνος δήλωσε ότι το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη υπερέβη τα όρια και χαρακτήρισε λάθος το γεγονός ότι επιχείρησε να ταυτίσει όλον τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή.

Ειδικότερα για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι «προέρχεται από δημοκρατική οικογένεια», ότι «είναι πολύ καλή δικηγόρος» και ότι «θα έπρεπε να τη βλέπει πατρικά κάποιος της δικής του γενιάς», εννοώντας ότι θα έπρεπε να έχει τη δύναμη της συγχώρεσης και να μην παίρνει τοις μετρητοίς όλα όσα λέει και κάνει…

Keywords
Αναζητήσεις
ζωή κωνσταντοπούλου πρετεντέρης
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi