Πρόεδρος συμβολαιογράφων: Βιώνουμε ένα αίσχος – Η Βουλή σιωπά

15:05 11/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Στην ακρόαση των φορέων για το πολυνομοσχέδιο από τη Βουλή έδωσε το “παρών” ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων, Γιώργος Ρούσκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφικό γραφείο όπου μέλη του απείλησαν συμβολαιογράφο και κατέστρεψαν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές με αλατόνερο.

Ο κ. Ρούσκας εξεμάνη: «8 μήνες με ένα χρόνο. Βιώνουμε ένα αίσχος κι η Βουλή παραμένει

σιωπηλή. Αντιμετωπίζουμε μόνοι μας την κατάσταση» και στη συνέχεια τάχθηκε υπέρ των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θεωρώντας ότι το μέτρο θα περιορίσει τις εντάσεις και τις επιθέσεις. Ωστόσο πρότεινε να υπάρχει η δυνατότητα και για φυσικούς πλειστηριασμούς για υποθέσεις έως 20.000 ευρώ, με στόχο όπως υποστήριξε την εξυπηρέτηση των απομακρυσμένων περιοχών.

Σχετικά με την προστασία της α κατοικίας πρότεινε στην κυβέρνηση να καταθέσει συμπληρωματική διάταξη του «νόμου Κατσέλη»: «Πρώτη κατοικία. Ποια είναι αυτή; εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τους νόμους όπως κι οι δικαστές κι οι αστυνομικοί».

The post Πρόεδρος συμβολαιογράφων: Βιώνουμε ένα αίσχος – Η Βουλή σιωπά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα