Το απόγευμα της Παρασκευής αποκτά «αέρα» 90’s στο Athénée

12:02 5/12/2019 - Πηγή: Aixmi

Mία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες που καθιερώθηκαν στην καρδιά των 90’s, τα early drinks έρχονται στο Athénée στο κέντρο της Αθήνας, στο αγαπημένο στέκι. Στο ομώνυμο καφέ που συνδέθηκε με τη νεότερη ιστορία της πόλης.

Στο Athénée συναντιούνται, όλοι όσοι κινούνται στο κέντρο της Αθήνας, γύρω από τη μεγαλύτερη και πιο άνετη μπάρα που υπάρχει στην πόλη.


Κάθε Παρασκευή απόγευμα μετά τις 4 και μισή φτιάχνουμε τη διάθεσή

μας στην ιδανική ατμόσφαιρα του Athénée, ξαλαφρώνοντας από τον φόρτο της εβδομάδας και λίγο πριν τη νυχτερινή μας βόλτα, υπό τους ήχους χαλαρής μουσικής, όλοι γινόμαστε μια παρέα και πίνουμε το πρώτο ποτό του Σαββατοκύριακου.

Οι άνθρωποι του Athénée θέλουν να ξαναδώσουν στα απογεύματά μας «αέρα» 90’s και επαναφέρουν την αγαπημένη συνήθεια των early drinks για όλους εκείνους που θέλουν «to see and to be seen». Έτσι λοιπόν από τις 4 και μισή το απόγευμα απολαμβάνουμε το καλύτερο ποτό στην πόλη, στο καλύτερο στέκι της πόλης.

Το ραντεβού της Παρασκευής μας έκλεισε για Early Drinks στο Athénée!

The post Το απόγευμα της Παρασκευής αποκτά «αέρα» 90’s στο Athénée appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα