Προβληματισμός για την καθίζηση του Μega -Νέες αλλαγές ενόψει;

17:47 2/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Σοβαρό προβληματισμό προκαλεί σε μετόχους του Mega η κακή πορεία του Ενημερωτικού Τομέα και, κυρίως, του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων, το οποίο δε λέει να ανακάμψει παρά την αλλαγή παρουσιάστριας (Τρέμη αντί Σαράφογλου) , την προσθήκη νέου σχολιαστή (Νίκος Ευαγγελάτος) και την πρόσληψη δημοσιογράφων.

Το δελτίο παραμένει κολλημένο στην τρίτη θέση τη στιγμή που τα πολιτικά γεγονότα κυριαρχούν και οι ρεπόρτερ δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν και ορισμένοι ήδη σκέφτονται νέες αλλαγές με χρονικό ορίζοντα το καλοκαίρι.

Άλλωστε, το παρόν σχήμα τόσο στη διεύθυνση όσο και στην παρουσίαση προέκυψε μετά από διαφωνίες πολλών μηνών ως τελευταίος συμβιβασμός. O Φώτης Μπόμπολας επεδίωκε να επιβάλλει την Όλγα Τρέμη ως διευθύντρια (δεν είχε αντίρρηση και ο Σταύρος Ψυχάρης), αλλά τόσο ο Γιώργος Μπόμπολας όσο και η οικογένεια Βαρδινογιάννη είχαν ασκήσει βέτο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου η τηλεθέαση του δελτίου με παρουσιάστρια την Όλγα Τρέμη έπεσε στο 16,6% -ποσοστό που αντιστοιχεί σε 692 χιλιάδες τηλεθεατές.

Την ίδια ώρα το δελτίο του Αντέννα με τη Μαρία Χούκλη απογειωνόταν στο 24% (και 981 χιλιάδες τηλεθεατές). Διαφορά 7,4 μονάδων και 289 χιλιάδων τηλεθεατών.

Αλλά και οι ειδήσεις του Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ, παρότι μεταδίδονται μια ώρα νωρίτερα σε ζώνη με συνολικά μικρότερο κοινό, επελέγησαν από 809 χιλιάδες τηλεθεατές (ποσοστό 21,6%).

Στην τέταρτη θέση ήταν πάλι ο ανεβασμένος Σκάι με τη Σία Κοσιώνη (458 χιλιάδες τηλεθεατές και 9,8%).

Στην πέμπτη το Star με τη Μάρα Ζαχαρέα (319 χιλιάδες τηλεθεατές και 7,9%).

Και στην έκτη η ΝΕΡΙΤ (το δελτίο μεταδίδεται στις 6 το απόγευμα) με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου, που προσέλκυσε μόλις 13 χιλιάδες τηλεθεατές λιγότερους (306 χιλιάδες και 8,9%).

Keywords
Τυχαία Θέματα