«Ρουκέτα» Αράπογλου κατά Λοβέρδου και Χρυσοχοΐδη

18:01 23/3/2012 - Πηγή: Aixmi

Φαρμακερά βέλη κατά του Ανδρέα Λοβέρδου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έριξε η Χρύσα Αράπογλου, σχολιάσοντας την κατηγορηματική άρνησή τους να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ όσοι καταψήφισαν το Μνημόνιο ή άρθρα του.

«Απο ό,τι ξέρω την  Κυριακή ψηφίσαμε πρόεδρο και όχι αναπληρωτη πρόεδρο», είπε με νόημα στο ραδιόφωνο στου Σκάι (στη Σία Κοσιώνη), η βουλευτής

της Θεσσαλονίκης. Άφησε, έτσι, σαφώς να εννοηθεί ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος παρεμβαίνει άκομψα σε ένα θέμα αρμοδιότητας του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί. Καυτηρίασε το γεγονός ότι ένα εσωτερικό ζήτημα έγινε αντικείμενο δημόσιου διαλόγου και αναρωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν υπουργοί με τόσο καυτά χαρτοφυλάκια και τόσο βαριές ευθυνες να βρίσκουν χρόνο να είναι όλη μέρα σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και να συζητούν τέτοια θέματα!

Απο τα βέλη δε γλύτωσε ούτε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον οποίο αναφέρθηκε εμμέσως, λέγοντας ότι «υπάρχουν υπουργοί που πριν λίγο καιρο υποστήριζαν ότι το Μνημόνιο είναι η καταστροφή της χώρας».

Θυμίζουμε ότι η βουλευτής Θεσσαλονίκης είχε καταψηφίσει το άρθρο του Μνημονίου για τα εργασιακά και η «τιμωρία» της -με βάση την απόφαση τότε του Γιώργου Παπανδρεου ήταν το κόψιμο απο τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα