Σκύλος κατασπάραξε τον ιδιοκτήτη του μπροστά στα μάτια των κοριτσιών του

00:01 25/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Τραγωδία στη Μεγάλη Βρετανία. Σκύλος κατασπάραξε τον ιδιοκτήτη του μπροστά στα μάτια των δύο κοριτσιών του, 19 και 16 ετών.

Ο σκύλος του επιτέθηκε και του έκοψε την καρωτίδα. Ο άνδρας πέθανε από καρδιακή προσβολή που προκλήθηκε από την ακατάσχετη αιμορραγία. Ο άνεργος ξυλουργός, Στέφεν Χόντγσον, παρακολουθούσε την Κυριακή με τις δύο κόρες του, την 19χρονη Τζέιντ και την 16χρονη Κάρλα, το “Prison Break”. Ένα

από τρία τους σκυλιά, ο τριών ετών Μπάστερ, διασταύρωση τεριέ με πίτμπουλ μπήκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού και επιτέθηκε στο αφεντικό του.

Όπως είπε η Κάρλα το κακό ξεκίνησε όταν ο πατέρας της άρχισε να παίζει με το σκυλί. «Ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει. Ξαφνικά επιτέθηκε στον πατέρα μας. Προσπαθήσαμε να τον απομακρύνουμε. Του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στο λαιμό. Αιμορραγούσε και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα. Το σκυλί ήταν τόσο δυνατό».

Τα κορίτσια δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να καθησυχάσουν το «λυσσασμένο» σκυλί. Ο πατέρας τους πέθανε μπροστά στα μάτια τους. Το συγκεκριμένο σκυλί το είχε αποκτήσει πριν από ένα χρόνο από κάποιον που το κακοποιούσε.
Ο Στέφεν είχε παει διαζύγιο με την μητέρα των παιδιών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα