Σπουδαίες ιδές για σνακ στην παραλία

01:20 30/7/2012 - Πηγή: Aixmi

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα τα οποία θεωρούνται δεδομένα όταν περνάτε την ημέρα σας στην παραλία. Ένα από αυτά είναι ότι η άμμος θα βρίσκεται παντού. Υποθέτετε, επίσης, ότι η διασκέδαση στην άμμο και το νερό θα σας ανοίξει την όρεξη. Αρκετά!

Τα σνακς είναι απαραίτητα. Εάν είστε σε οργανωμένη παραλία, μπορεί να είστε σε θέση να τα αγοράσετε από εκεί, αλλά είναι αρκετά πιθανό να τα βρείτε υπερτιμημένα και να είναι και ανθυγιεινά.

Η ώρα στην παραλία υποτίθεται ότι είναι ώρα διασκέδασης και κανείς δεν θέλει να αφιερώσει πολύ προσπάθεια στην προετοιμασία σνακ.

Αλλά με λίγο προγραμματισμό, μπορείτε να κρατήσετε την παρέα σας δραστήρια και χαρούμενη χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Μπορείτε ακόμη να προσφέρετε σνακς με περισσότερα ή λιγότερα οφέλη για την υγεία σας.

Το κόλπο είναι να απλοποιείτε τα πράγματα. Προσαρμοστείτε στα πραγματικά δεδομένα της παραλίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλετε σνακ που θα μαραθούν με τη ζέστη ή μεγάλα τάπερ που θα επιτρέψουν στην άμμο να μπει στις απολαύσεις σας.

Και, φυσικά, δε θέλετε να πρέπει να συμβαδίσετε με πολλά σκεύη ή πιάτα.

Για μερικές εύκολες, νόστιμες και εύχρηστες ιδέες για σνακ στην παραλία, συνεχίστε να διαβάζετε.

Μίγμα ξηρών καρπών

Φτιάξτε ένα μεγάλο μπολ του δικού σας μίγματος ή σε μέγεθος σνακ. Μπορείτε να το κάνετε όσο θρεπτικό θέλετε και να προσαρμόσετε τα συστατικά του στο γούστο σας. Ανακατέψτε αμύγδαλα και άλλους ξηρούς καρπούς? Αποξηραμένα κράνμπερις, σταφίδες και άλλα αποξηραμένα φρούτα? σπόρους κολοκύθας και ηλιόσπορους? κράκερς, δημητριακά? γενικά ό,τι σας αρέσει. Λάβετε υπόψη ότι όλοι πρόκειται να είναι τόσο διψασμένοι όσο πεινασμένοι στην παραλία, ώστε να μην υπερβάλλετε με το αλάτι στο μίγμα σας. Τα αποξηραμένα φρούτα θα προσθέσουν λίγη γλυκύτητα στο σνακ σας.

Όταν ετοιμάσετε το μίγμα σας, συσκευάστε το σε ατομικές συσκευασίες. Μικρά πλαστικά σακουλάκια με δυνατότητα επανασφράγισης είναι ιδανικές λύσεις. Οι ατομικές μερίδες είναι καλές για δύο λόγους. Θα σας βοηθήσουν να απέχετε από απερίσκεπτο τσιμπολόγημα και θα κρατήσουν τον αέρα ή τους απρόσεκτους μακρυά από ανεπιθύμητη άμμο εντός ολόκληρου του μίγματος.

Θέλετε κάτι ακόμα πιο απλό από ένα μίγμα ξηρών καρπών; Συνεχίστε την ανάγνωση.

Κουλούρια

Πλούσια σε υδατάνθρακες, αλλά χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, τα κουλούρια είναι το τέλειο καύσιμο για ενέργεια που χρειάζεστε στην παραλία. Τα μαλακά κουλούρια είναι καλά, επίσης, αλλά τα πιο σκληρά είναι πιο εύκολα να τα βρείτε. Αγοράστε ρολλάκια, ράβδους ή όποιο σχήμα και μέγεθος αναλογεί στην φαντασία σας. Εάν ανησυχείτε για τη διατροφή σας, αναζητήστε ποικιλία ολικής αλέσεως, που θα έχει περισσότερες φυτικές ίνες. Για πιο τραγανές ιδέες συνεχίστε παρακάτω.

Φρέσκα φρούτα

Τίποτα δεν μπορεί να είναι ευκολότερο στην προετοιμασία και στο σερβίρισμα από τα φρέσκα φρούτα. Σαν μπόνους, τα φρέσκα φρούτα είναι σχεδόν το υγιεινότερο σνακ που μπορείτε να έχετε. Και τα περισσότερα φρούτα δεν θα σας κάνουν να διψάτε.

Εάν δεν

Keywords
Τυχαία Θέματα