Στο κελί 33 ο Στρός Καν…

19:30 22/2/2012 - Πηγή: Aixmi

Σε ένα κελί 3 Χ 2, 5 μέτρα, χωρίς εξυπηρέτηση  για τους VIP,  με ένα στρώμα από αφρολέξ  και «τούρκικες» τουαλέτες, στεγάζεται, ο Ντομινίκ Στρος Κάν στο πλαίσιο της ανάκρισης για τη συμμετοχή του στο κύκλωμα πορνείας, στο ξενοδοχείο «ΚΑΡΛΤΟΝ» της πόλης Λίλ…

Φίλοι του επιχειρηματίες φαίνεται ότι του προμήθευαν πόρνες, τις οποίες πλήρωναν οι ίδιοι. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΝΤ

διέσχιζε τον  Ατλαντικό για να παρεβρεθεί σε πάρτυ ανταλλαγής συντρόφων, στα οποία συμμετείχαν εκδιδόμενες γυναίκες, τοπικοί επιχειρηματίες και ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αστυνομίας .

Όταν οι υποχρεώσεις του  τον ανάγκαζαν να παραμένει στην Αμερική, το «κύκλωμα» έστελνε γυναίκες σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη. Οι αρχές υποψιάζονται ότι δύο «κατά παραγγελία» γυναίκες τον είχαν επισκεφθεί και λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ της Νέας Υόρκης.

Ο συνήγορος του, Ανρί Λεκλέρκ έχει ισχυριστεί πως ο πελάτης του, δεν είχε κανένα  λόγο να υποψιαστεί ότι οι εν λόγω γυναίκες ήταν πόρνες! Η ερωτική επαφή με εκδιδόμενες γυναίκες θεωρείται νόμιμη στη Γαλλία, όχι όμως και η συμμετοχή σε κύκλωμα πορνείας.

Όπως γίνεται με όλους τους γάλλους κρατούμενους το εγερτήριο για τον Στρος Κάν  ήχησε στις 6 το πρωί. Από τότε ανακρίνεται και πάλι από τις αρχές. Η διάρκεια της ανάκρισης δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 96 ώρες ..

Keywords
Τυχαία Θέματα