Στουρνάρας στην τρόικα: Νέα μέτρα; Δώστε τα κλειδιά μου στον Τσίπρα

20:29 6/4/2013 - Πηγή: Aixmi

Όσο και αν προσπαθούν στην κυβέρνηση να δώσουν την εντύπωση μιας ήρεμης διαβούλευσης με την τρόικα και ενός ελεγχόμενου καυγά μεταξύ Στουρνάρα -Μανιτάκη, δεν τα καταφέρνουν. Για το απλό λόγο ότι η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Τα πράγματα με την τρόικα είναι πολύ δύσκολα, καθώς οι Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς έχουν πειστεί ότι τους κοροϊδεύουμε -ειδικά στο θέμα των

δημοσίων υπαλλήλων.

Στην πρώτη κιόλας συνάντηση με τον Στουρνάρα άφησαν να αιωρείται το ενδεχόμενο λήψης και νέων μέτρων, στην περίπτωση που δεν πιαστούν οι στόχοι.

Εκεί φαίνεται να εξερράγη και ο συνήθως μειλήχιος υπουργός Οικονομικών, φτάνοντας στο σημείο να τους πει ότι είναι προτιμότερο να παραδώσει τα κλειδιά στον Αλέξη Τσίπρα, παρά να εισηγηθεί νέα μέτρα.

«Μη μας πιέζετε άλλο. Αν θέλετε και άλλα μέτρα, πάρτε τα κλειδιά του υπουργείου Οικονομικών και δώστε τα στον Τσίπρα… Να σας δώσω το τηλέφωνο του Τσακαλώτου (του βουλευτή του Σύριζα με σπουδές στην Οξφόρδη) να συζητάτε μαζί του», φέρεται να τους είπε, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του Ζώη Τσώλη, στο Βήμα της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα