Θεοδωράκης: Τα μεγάλα σκάνδαλα του παρελθόντος πρέπει να βρουν απαντήσεις

14:16 5/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην ανακρίτρια Διαφθοράς για τα εξοπλιστικά κατέθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος με ανάρτησή του εξέφρασε την ελπίδα «όλα τα κόμματα να έχουν διάθεση να βρούμε αυτούς που έκλεψαν και πόσα έκλεψαν. Και να μην ορθώνουν εμπόδια«.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κατέθεσε φάκελο με στοιχεία που σύμφωνα με τον ίδιο αφορούν σε τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου στην Ελβετία.

Σε δήλωσή του ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε πως «τα μεγάλα σκάνδαλα του παρελθόντος πρέπει να βρουν απαντήσεις και πως «ο ελληνικός

λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια για εκείνη την περίοδο. Το Ποτάμι ενισχύει την προσπάθεια της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης να βρει απαντήσεις. Το ίδιο κάνουμε και στη Βουλή. Το ίδιο θα κάνουμε και στην προανακριτική» και συμπλήρωσε: «Για εμάς τα μεγάλα σκάνδαλα του παρελθόντος πρέπει να βρουν απαντήσεις, πρέπει να μάθουμε πόσο έχει ζημιωθεί η χώρα, πόσο έχει ζημιωθεί η οικονομία. Ενισχύουμε λοιπόν με κάθε τρόπο τις δικαστικές αρχές. Ό,τι είχα να πω το είπα στην Eισαγγελία και ό,τι έχουμε να πούμε θα το πούμε στην προανακριτική. Είναι σπουδαίος ο ρόλος και των ΜME στην προσπάθεια να απαντηθούν όλα αυτά τα ερωτήματα, αλλά νομίζω ότι με το να δίνουμε τα στοιχεία στους δημοσιογράφους, αυτή τη στιγμή δε διευκολύνουμε το έργο της Δικαιοσύνης και της Βουλής«.

Keywords
Τυχαία Θέματα