Τι έχασε, τι κέρδισε ο Ολυμπιακός

10:41 22/11/2012 - Πηγή: Aixmi

Ο Μιχάλης Τσόχος προσπαθεί να ξεχωρίσει τα συν από τα πλην της φετινής παρουσίας του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τα οποία επιβεβαιώθηκαν και στο ματς με την Σάλκε.

Χθες τα λέγαμε από το backstage. “Οτι ο μοναδικός τρόπος να νικήσει ο Ολυμπιακός την Σάλκε ήταν να της κλέψει το ματς”. Διότι η Σάλκε σίγουρα θα επιβάλει ρυθμό, σίγουρα θα τον πιάσει από τον λαιμό. Ολα συνέβησαν και στο τέλος

με την τύχη λίγο έλειψε να το κλέψει το ματς ο Ολυμπιακός, χωρίς φυσικά να το δικαιούται.

Κάτι η εξαιρετική απόδοση των δύο στόπερ του, κάτι ο Κάρολ και η πολύ ώριμη εμφάνισή του, μέχρι το γκολ που δέχτηκε, κάτι η τύχη, ο Ολυμπιακός κράτησε τη Σάλκε μέχρι το σημείο που αποφάσισε (σωστά κατά την άποψη μου) να ρισκάρει για να πάρει τη νίκη. Εξω ο Γκρέκο, μέσα ο Φουστέρ. Μήνυμα, από τον κόουτς ότι βγαίνουμε μπροστά, για να πάρουμε το παιχνίδι. Μήνυμα που ελήφθη από τους παίκτες. Αλλωστε το μοναδικό σημείο του ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός απείλησε και καρδιοχτύπησε την Σάλκε ήταν τα πέντε λεπτά πριν δεχτεί το γκολ, άρα η εικόνα του ματς δεν λέει ότι ήταν κακές οι επιλογές του Ζαρντίμ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα