Το MEGA πρόβλημα λύθηκε… το MEGA κλείνει !

18:07 7/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Δεν είναι πρώτη φορά που αναφέρομαι στο MEGA. Τον Ιούνιο του 2016 αναρωτιόμουν γιατί το ιστορικό αυτό κανάλι πρέπει να σιγήσει, γιατί οι εργαζόμενοι, που συνιστούν την επιτυχία του,πρέπει να επιβιώνουν απλήρωτοι.

Η λύση βρέθηκε… το ΕΣΡ αποφάσισε να κλείσει το MEGA. Στη συνέχεια της μεγάλης περιπέτειας έρχεται το Συμβούλιο της Επικρατείας και παγώνει την απόφαση του

ΕΣΡ, και τότε, στηρίξαμε όλοι τις ελπίδες μας στη Δικαιοσύνη.

Όμως, το ΣτΕ απέρριψε τελικά τις προσφυγές του σταθμού και των εργαζομένων για ακύρωση της απόφασης του ΕΣΡ σχετικά με τον τερματισμό της λειτουργίας του MEGA. Αναπόφευκτο, λοιπόν το μαύρο για το ιστορικό κανάλι αλλά και …ιστορική η μαυρίλα για τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας μας! Δεν είναι μακριά μας η μαυρίλα της ΕΡΤ με τις θλιβερές συνέπειες… το δις εξαμαρτείν ίσως επεκταθεί σε τρις και τετράκις και ο Θεός βοηθός!

Είχα αναφερθεί, και θα το επαναλάβω, στο παράδειγμα του Μιθριδάτη, που από το φόβο του μήπως τον δηλητηριάσουν, χορηγούσε στον εαυτό του βαθμιαία αυξανόμενες δόσεις δηλητηρίου ώστε να αποκτήσει ανοσία. Και όταν μετά την ήττα του από τον Πομπήιο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει… απέτυχε λόγω αυτής της ανοσίας!

Ο μιθριδατισμός, ως πρακτική, διέπει σήμερα την πολιτική που ασκείται σε αυτή την χώρα ως μέθοδος επιβίωσης στην εξουσία. Οι πολίτες ζουν το θέατρο του παραλόγου αντιμετωπίζοντας τις Μεταμορφώσεις του …σύγχρονου Οβιδίου.

Όλοι οι πολίτες , και με λίγο μυαλό ακόμη , μπορούν να φανταστούν τι συμβαίνει με την φρικτή πραγματικότητα των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ που καθοδηγούν τα πάντα,και την αδυναμία των εκάστοτε κυβερνώντων να τα αντιμετωπίσουν. Δικαιολογημένα ο Αμερικανός συγγραφέας Mark Twain αναρωτιόταν: «Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά».

The post Το MEGA πρόβλημα λύθηκε… το MEGA κλείνει ! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα