Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Πολυχρονίου!

08:38 5/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό Γέννησης Χριστού στην Παιανία για να πει το τελευταίο αντίο στον Κώστα Πολυχρονίου, που έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Συγγενείς, φιλοι, η οικογένεια του Ολυμπιακού και σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρέτισε έναν σπουδαίο άνθρωπο της στρογγυλής θεάς.

Μεταξύ των παρευρισκόμένων ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος

της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ενώ παρόντες από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ήταν οι αντιπρόεδροι, Σάββας Θοεδωρίδης, Δημήτρης Αγραφιώτης, ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς. Τάκης Λεμονής, Παναγιώτης Κελεσίδης, Ηλίας Πουρσανίδης. Από τους «πράσινους» οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Στράτος Αποστολάκης και Αριστείδης Καμάρας κι ο πρώην «κιτρινόμαυρος», Κώστας Νεστορίδης.

Στεφάνια απέστειλαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, παλαίμαχοι Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Σωκράτης Κόκκαλης, Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΕΠΟ.

The post Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Πολυχρονίου! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα