Τον βίασαν και μετά τον έκαψαν…

01:06 19/10/2012 - Πηγή: Aixmi

Θα μπορούσε να ήταν ακραίο σενάριο ταινίας τρόμου. Και όμως είναι πραγματικότητα. Ο Ρόμπι Μίντλετον, μπορεί να πέθανε σε ηλικία 21 ετών, η βασανιστική και άκρως ανατριχιαστική του ιστορία συγκλονίζει ολόκληρο τον πλανήτη. Στην τρυφερή ηλικία των 8 ετών, ένα 13χρονο τέρας, γιατί έτσι μόνο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με τις πράξεις που έκανε, τον βίασε και στην συνέχεια τον έδωσε σε ένα δέντρο, τον περιέλουσε με βενζίνη για να τον κάψει ζωντανό. Η αποτρόπαια και συνάμα φρικιαστική πράξη, έγινε στο Τέξας, και οδήγησε το 8χρονο αγοράκι, στο νοσοκομείο αφού είχε υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού.

Την υπόλοιπη ζωή του, μέχρι και τα 21 του που πέθανε, την πέρασε σε μία ειδική μονάδα εντατικής θεραπείας, στο νοσοκομείο Σρίνερς στο Γκάλβεστον του Τέξας, αφού είχε υποβληθεί σε 200 χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο Ρόμπι Μίντλετον, μέχρι να φύγει από τη ζωή, σε ηλικία 21 ετών από καρκίνο του δέρματος, κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό τη δολοφονική επίθεση που έγινε εις βάρος του. Η συγκλονιστική ιστορία βγήκε στο φως της δημοσιότητας αφότου έφυγε από τη ζωή, από ένα βίντεο μόλις 17 λεπτών που εξιστορεί όσα έγιναν εκείνη την ημέρα. Όσο για το όνομα του δράστη; Ντον Κόλινς, όπου σήμερα αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

«Ο Ντον με άρπαξε βίαια από τον ώμο και μου πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν θυμάμαι τίποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρόμπι μέσα στο βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα