Του έκοψε το ρεκόρ, όχι το όνειρο!

23:31 29/10/2012 - Πηγή: Aixmi

Ο πολεμιστής Άρης πήρε σπαθένια 2-2 από τον Ολυμπιακό που έχασε το ρεκόρ των 8 σερί νικών αλλά κράτησε το όνειρο ενός αήττητου τίτλου ισοφαρίζοντας στο 81′. Κίτρινες φωνές για το πέναλτι!

Με δίδυμο Πουλίδο-Παντίδο

Πασιαλής και Μπουγιουκλής ξεκίνησαν το παιχνίδι με σχήμα 4-3-3 με τους Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Ψυχογιό και αριστερά τον Μαργαρίτη. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παντίδος και Πουλίδος. Στη μεσαία γραμμή οι Νούνο

Μιγκέλ, Οικονομόπουλος και Παπαστεριανός. Ενώ στην επίθεση ο Αγκάνθο με τους Γιαννιώτα και Καζναφέρη να είναι στις πτέρυγες.

Έκπληξη με Τάτο

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα και με σχήμα 4-3-3 έδωσε φανέλα βασικού στον Ανδρέα Τάτο. Έκπληξη είναι και η χρησιμοποίηση του Μοντέστο παρότι υπήρχαν σκέψεις πριν από το παιχνίδι να ξεκουραστεί. Κάτω από τα δοκάρια ο Κάρολ, δεξιά ο Τοροσίδης και αριστερά ο Χολέμπας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μανωλάς και Κοντρέρας. Στην μεσαία γραμμή οι Μοντέστο Μανιάτης και Τάτος. Στην επίθεση ο Μήτρογλου και στις πτέρυγες οι Μάσάντο (δεξιά) και Αμπντούν (αριστερά).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα