Τραγωδία στην άσφαλτο με Ρώσους τουρίστες

11:41 14/9/2012 - Πηγή: Aixmi

Σε εφιάλτη κατέληξαν οι διακοπές για 51 τουρίστες από τη Ρωσία που παραθέριζαν στη Χαλκιδική. Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, το πούλμαν που τους  μετέφερε στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης για να επιστέψουν στην πατρίδα τους, ανετράπη στην Καρδία Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 30 να τραυματιστούν, τρεις

από αυτούς σοβαρά.

Στο λεωφορείο επέβαιναν και αρκετά παιδιά, τα οποία, ευτυχώς, βγήκαν σώα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω ολισθηρότητας του δρόμου, καθώς νωρίτερα στην περιοχή είχε σημειωθεί έντονη βροχόπτωση.

Οι αρχές περιμένουν από τον ίδιο, που σώθηκε, αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, να ρίξει φως στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Το θέαμα ήταν συγκλονιστικό ακόμη και για τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τους τουρίστες. «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο» δήλωναν, ενώ ρίγη και συγκίνηση προκαλεί η μαρτυρία για την αυτοθυσία ενός σοβαρά τραυματισμένου 36χρονου άνδρα, ο οποίος αφού κατάφερε να απεγκλωβίσει τη γυναίκα και το παιδί του από το λεωφορείο, εξέπνευσε στην άσφαλτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα