Βίντεο με τον ένα δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο

22:00 3/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών για το έγκλημα της Ρόδου που συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα.

Κλειδί για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών, αποτελεί το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι λιμενικές αρχές απο δύο τουλάχιστον σημεία, απο το δρόμολόγιο θανάτου που ακολούθησε ο δράστης με τη φοιτήτρια.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ροδιακής», η εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για συλλήψεις

είναι ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των αρχών χθες το βράδυ και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης.

Οι ίδιες πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, αναφέρουν επίσης, ότι στο έγκλημα σε βάρος της φοιτήτριας, εμπλέκονται δύο τουλάχιστον άτομα.

Στα χέρια των αρχών αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο Αλέξης Κούγια αναλαμβάνει δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρέθηκε δολοφονημένη σε βράχια στη Ρόδο.

Ο ίδιος, μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, βγήκε ζωντανά στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής, «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου, όπου και επιβεβαίωσε την είδηση αυτή.

«Θα ασκήσω το λειτούργημά μου, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο της Ρόδου και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», δήλωσε ο δικηγόρος.

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρίσκεται απο χθες στο νησί της Ρόδου, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, “Μαζί σου”, για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του.

“Δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε τις αναμνήσεις από το κοριτσάκι μας. Τα αποτσίγαρά της, ένα μισοφαγωμένο μήλο, λίγες τρίχες στο μαξιλάρι. Η ψυχή φεύγει, μετά το σώμα, μένουν οι αναμνήσεις…” είπε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Πηή: Ροδιακή

The post Βίντεο με τον ένα δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα