Βίτσας: Γιατί η ΝΔ δεν θέτει ευθέως θέμα για μίζες;

10:07 12/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Αναφερόμενος στις χθεσινές αποκαλύψεις της ΝΔ σχετικά με όπλα που εντοπίστηκαν στη Ράκα της Συρίας από τον μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο, ο αναπληρωτής υπουεγός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ πως «για εμένα δεν υπάρχει θέμα, τουλάχιστον ως αυτήν τη στιγμή. Τα όπλα που χρησιμοποιούσε το Ισλαμικό Κράτος ήταν κάποιας κατασκευής, ήταν αμερικανικά, ρωσικά, τουρκικά. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα».

Για το θέμα της Σαουδικής Αραβίας, διερωτήθηκε γιατί η ΝΔ δεν θέτει ευθέως θέμα

σχετικά με τον αν δόθηκαν μίζες. Υποστήριξε επίσης ότι από την στιγμή που δεν πουλήθηκαν τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία η χώρα μας δεν έχασε τίποτα αφού δεν πούλησε και τίποτα, «άρα μηδέν».

Για τη μετωπική σύγκρουση του υπουργού Δικαιοσύνης με τον πρόεδρο του ΣτΕ την Κυριακή, ο κ. Βίτσας έκανε λόγο για «ήπια τοποθέτηση του κ. Κοντονή στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του» και για μια υπερβολική αντίδραση. «Δεν πρέπει να συνδέουμε το θεσμό με τους φυσικούς του φορείς… Υπάρχει κάποιος θεσμός ή φυσικό πρόσωπο εκτός κριτικής με βάση το Σύνταγμα;» διερωτήθηκε.

The post Βίτσας: Γιατί η ΝΔ δεν θέτει ευθέως θέμα για μίζες; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα