Βίτσας: Οι μεσαίοι μπορεί να έχουν χασούρα από τα μέτρα

11:40 3/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται πιστοληπτική γραμμή στήριξης λόγω της ιταλικής κρίσης διεμήνυσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «το ΔΝΤ θα μείνει στο πρόγραμμα μόνο ως σύμβουλος, και όχι ως χρηματοδότης».

Για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αποσαφήνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι «αυτά που ψηφίσαμε έχουν λογική ότι τα ισοδύναμα και τα μέτρα παίρνονται την ίδια στιγμή, οπότε το δημοσιονομικό αποτέλεσμα είναι

μηδέν. Αυτό δεν σημαίνει ότι για τον καθένα θα είναι μηδέν. Γι’ αυτούς που είναι πιο χαμηλά μπορεί να υπάρχει και κάποιο κέρδος, γι’ αυτούς που είναι σε μια μεσαία κατάσταση, όπως εγώ, μπορεί να υπάρχει και κάποια χασούρα» υπογράμμισε.

Επιτέθηκεστη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέροντας συγκεκριμένα πως «στην πλάτη της προσπάθειας ότι βγαίνουμε από τη μνημονική περίοδο λέει ότι θα μειώσει φόρους ο Μητσοτάκης», διαβεβαιώνοντας ότι «το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα είναι ο τελευταίος μνημονικός νόμος».

«Εγώ δεν είμαι των παροχών, είμαι της παραγωγής (…) Εγώ δεν είπα ότι πέφτουν λεφτά από τον ουρανό» είπε.

Για το Σκοπιανό, ο υπουργός δήλωσε ότι η συμφωνία θα είναι έναντι όλων και δεν θα υπάρχουν αλυτρωτικές αναφορές στο σύνταγμα της γείτονος. «Θέλουμε να λυθεί με τιμιότητα το Σκοπιανό… είναι δύσκολη απόφαση, δεν είναι εύκολη απόφαση» παραδέχθηκε.

The post Βίτσας: Οι μεσαίοι μπορεί να έχουν χασούρα από τα μέτρα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα