Βrangelina: Από τον έρωτα στην ερωμένη, το αλκοόλ, το διαζύγιο

19:33 22/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Εκείνη πανέμορφη κι αινιγματική, πρωταγωνίστρια όχι μόνο σε επιτυχημένες ταινίες του Χόλιγουντ, αλλά και στις ερωτικές φαντασιώσεις ολόκληρου του ανδρικού πληθυσμού…
Εκείνος κινηματογραφικό είδωλο, αρσενικό πρότυπο, ο άνδρας που θα ήθελαν όλες οι γυναίκες…
Η πρώτη τους συνάντηση, 12 χρόνια πριν ήταν αναμφίβολα εκρηκτική… Όπως ακριβώς και η ανακοίνωση του διαζυγίου τους…


Μια είδηση που προκάλεσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν πρόκειται, άλλωστε, για το ζευγάρι της διπλανής πόρτας. Αλλά για τους Μπραντζελίνα. Kάποιοι θα πουν πως δικαιολογημένα, η είδηση του διαζυγίου τους κατέλαβε τις πρώτες θέσεις της ειδησεογραφίας σε όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ. Είναι εντυπωσιακό το ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα, παραμένει δίπλα – ή και πιο ψηλά- από τις ειδήσεις για τη Συρία, τις αμερικανικές εκλογές, την οικονομία.
To σκανδαλοθηρικό ΤΜΖ φιλοξενεί πρώτο την είδηση του διαζυγίου και στη συνέχεια όλοι το επιβεβαιώνουν. Ανάμεσά τους, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Reuters, Associated Press και πολλά άλλα έγκριτα ειδησεογραφικά πρακτορεία εμφανίζουν στη ροή τους την είδηση – βόμβα. Δεν είναι τυχαίο που το το BBC και το CNN διακόπτουν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν με έκτακτα δελτία την είδηση.

ρ

“Η Τζολί δεν επιθυμεί ο Μπραντ να έχει μαζί της την κοινή φυσική επιμέλεια των παιδιών, παρά μονάχα την κοινή νομική επιμέλεια. Επιπλέον, δεν ζητά την καταβολή διατροφής από τον Μπραντ Πιτ.” αναφέρει το ΤΜΖ.
«Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή» επισημαίνει ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ.

Το περιοδικό Us Weekly αποκαλύπτει ότι στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Αιτία; Ένα σοκαριστικό περιστατικό, που όμως δεν αναφέρεται.
«Η τελική απόφαση για διαζύγιο οφείλεται σε κάτι που συνέβη λίγες ημέρες πριν και ανάγκασε την Αντζελίνα να δράσει και να προχωρήσει τις διαδικασίες». Η Αντζι λέει ακόμα ότι ο Μπραντ είναι η αγάπη της ζωής της και ότι η απόφαση για διαζύγιο είναι πολύ βαριά για την καρδιά της, αλλά η προτεραιότητα τώρα είναι τα παιδιά.” λέει πηγή στο περιοδικό.
Λέγεται, μάλιστα, πως τις τελευταίες ημέρες, εκείνος είχε συζητήσεις με την Τζολί για το πώς θα χειριστούν το διαζύγιό τους ούτως ώστε να προστατευτούν τα έξι τους παιδιά.

Τα όσα αναφέρει η Τζολί στην αίτηση διαζυγίου είναι αρκετά σοκαριστικά και εξαγριώνουν τον Πιτ.
Ισχυρίζεται ότι ο Μπραντ πολλές φορές είναι ακατάλληλος μπαμπάς γιατί πίνει και κάνει χρήση ουσιών.
Η πλευρά του Πιτ αντιδρά, λέγοντας πως αντί η Τζολί να φερθεί σαν ενήλικας περιγράφει τον Μπραντ σαν επικίνδυνο και ακατάλληλο μπαμπά. Kι εκείνος δηλώνει: «Είμαι πολύ θλιμμένος με όσα συμβαίνουν, αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι η ευημερία των παιδιών μας. Κάνω έκκληση στον Τύπο να μας δώσει το χώρο που μας αξίζει σε αυτές τις δύσκολες ώρες»

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian, ο Μπραντ και η Αντζελίνα ,που γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν ως ο Κύριος και Κυρία Σμιθ –ρίχνουν τίτλους τέλους στη σχέση τους «δίπλα στη θάλασσα». Αυτός ήταν άλλωστε ο τίτλος της τελευταίας κινηματογραφικής εμφάνισης του ζευγαριού «By the sea». Mια ταινία που δεν ήταν λίγοι που την χαρακτήρισαν “βαρετή”, όπως εξελίχθηκε και ο γάμος τους.

Η Daily Mail κάνει λόγο για την αμύθητη κοινή περιουσία του ζευγαριού που υπολογίζεται πως φτάνει τα 400 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει ακίνητα σε πολλά μέρη του κόσμου. Και όλα αυτά πρέπει να διευθετηθούν πριν μπουν οριστικά οι τελικές υπογραφές…

Αν και η Αντζελίνα στην αίτηση διαζυγίου, δεν κάνει αναφορά στην ύπαρξη τρίτου προσώπου, φήμες λένε πως άλλη γυναίκα είναι η πέτρα του σκανδάλου για τη διάλυση του γάμου τους. Ποιά όμως; Mόνο μια σαγηνευτική Γαλλίδα, θα μπορούσε ίσως να υπερισχύσει στην προτίμηση του Μπράντ Πιτ, έναντι της Αντζελίνας Τζολί. Και δεν είναι άλλη από τη Μαριόν Κοτιγιάρ.

Τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει μπει ανάμεσα στο ζευγάρι άρχισαν να κάνουν το γύρο του κόσμου λίγο μετά την είδηση του διαζυγίου. Η αναστάτωση και η δυσαρέσκεια της Κοτιγιάρ φέρεται να είναι έντονη. Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που την περιγράφουν ως “συντετριμένη” ή “καταρακωμένη”. Είναι κι εκείνη, άλλωστε, παντρεμένη με τον 43χρονο συνάδελφο και συμπατριώτη της Γκιγιόμ Κανέ με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον πεντάχρονο Μαρσέλ.
Η παράνομη σχέση του Μπραντ και της Μαριόν είχε φημολογηθεί και πριν μερικούς μήνες, και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην ταινία World War II.

Φήμες λένε πως η Αντζελίνα είχε τότε θορυβηθεί αρκετά κι αποφάσισε να προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τις κινήσεις – του πρώην πια -συζύγου της. Οι αποκαλύψεις του ντετέκτιβ στην Τζολί είναι κάτι περισσότερο από συγκλονιστικές. Ισχυρίζεται πως ο Πιτ τα τελευταία δύο χρόνια την απατούσε με την ηθοποιό και πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Λονδίνο, γλεντούσε κάθε βράδυ, έπαιρνε ναρκωτικά και συμπεριφερόταν σαν να είναι έφηβος.
Και σε όλη αυτή την αρκετά δύσκολη κατάσταση έρχεται να προστεθεί μία ακόμα φήμη που όπως όλα δείχνουν, πρέπει να είναι αληθινή… Η Μαριόν Κοτιγιάρ περιμένει το δεύτερό της παιδί…

Σήμερα το πρωί, η γοητευτική Γαλλίδα ηθοποιός, σπάει τη σιωπή της με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Επιβεβαιώνει πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και εύχεται στον Μπραντ και στην Αντζελίνα να βρουν τη γαλήνη τους.

Τα λόγια της είναι αφοπλιστικά:
“Αυτή θα είναι η πρώτη και μοναδική αντίδρασή μου στον ανεμοστρόβιλο της είδησης που ξέσπασε πριν από 24 ώρες και με παρέσυρε. Δεν είμαι συνηθισμένη να σχολιάζω τέτοια πράγματα ούτε να τα παίρνω σοβαρά αλλά καθώς η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να μιλήσω. Πρώτον, πριν από πολλά χρόνια γνώρισα τον άνδρα της ζωή μου, πατέρα του γιου μου και του παιδιού που περιμένω. Είναι η αγάπη μου, ο καλύτερος φίλος μου και ο μόνος που χρειάζομαι. Δεύτερον, σε αυτούς που λένε πως είμαι καταρρακωμένη, είμαι πολύ καλά σας ευχαριστώ πολύ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση, δεν είναι οδυνηρή. Και σε όλα τα ΜΜΕ και σε εκείνους που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, εύχομαι καλή ανάρρωση. Τέλος, εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπραντ, για τους οποίους τρέφω απεριόριστο σεβασμό, να βρουν τη γαλήνη σε αυτή την ταραχώδη στιγμή. Με όλη μου την αγάπη. Μαριόν.”

Λένε πως το παρελθόν μας προσδιορίζει το μέλλον μας… Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στην πολυτάραχη ζωή της Αντζελίνας…
Σε διάφορες συνεντεύξεις της, έχει δηλώσει πως κατά την περίοδο της εφηβείας της, υπέστη κατάθλιψη επειδή οι συμμαθητές της στο Γυμνάσιο του Μπέβερλι Χιλς, την κορόιδευαν για το ότι ήταν εξαιρετικά αδύνατη και φορούσε γυαλιά και σιδεράκια. Επιπλέον, δεχόταν πειράγματα για τις ταξικές διαφορές τους, καθώς η μητέρα της ζούσε με μέτριο εισόδημα. Οδηγήθηκε στο να κάνει “την επανάστασή της”… Αρχίζει να φοράει μαύρα ρούχα, να κάνει τατουάζ και στην ηλικία των 20 ετών περίπου, ξεκινά να παίρνει ναρκωτικά– από τα οποία απεξαρτήθηκε αρκετά χρόνια αργότερα.

Δυστυχώς, η Αντζελίνα, λόγω του διαζυγίου των γονιών της και των απιστίων του πατέρα της, δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις μαζί του. Η όλη του συμπεριφορά προς τη μητέρα της την είχε πληγώσει πολύ, με αποτέλεσμα να μην επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Το 2001, μέσα από τη συνεργασία τους στην ταινία «Lara Croft: Tomb Raider», έγινε μια προσπάθεια συμβιβασμού, αλλά μάταια. Δεν έχει καθόλου συναισθήματα για εκείνον. Είναι χαρακτηριστικό πως τον Ιούλιο του 2002, η Αντζελίνα υποβάλει αίτηση προκειμένου να αλλάξει από την ταυτότητα της το επίθετο του πατέρα της – το «Βόιτ» (που είναι και το πραγματικό της επίθετο) αλλά εκείνος ισχυρίζεται οτι η κόρη του έχει ψυχολογικά προβλήματα. Εκείνη, με τη σειρά της, συνεχίζει να δηλώνει πως δεν επιθυμεί να έχει το επίθετο του πατέρα της καθώς και καμία απολύτως σχέση μαζί του. Είχε, μάλιστα, υιοθετήσει ένα αγοράκι, τον Μάντοξ, και δήλωσε πως ο πατέρας της θα ήταν πολύ κακή επιρροή για εκείνο. Πέντε χρόνια αργότερα, στις 27 Ιανουαρίου 2007, η μητέρα της φεύγει από τη ζωή από καρκίνο των ωοθηκών και η Αντζελίνα αποφασίζει να δώσει ευκαιρία στη σχέση της με τον πατέρα της και να συμφιλιωθούν.

Η Αντζελίνα πριν τη γνωριμία της με τον Μπραντ Πιτ, είχε κάνει δύο γάμους. Ο πρώτος με το Βρετανό ηθοποιό, Τζόνι Λι Μίλλερ, στις 28 Μαρτίου 1996- που διήρκησε τρία χρόνια- και ο δεύτερος στις 5 Μαίου του 2000 έως το 2002 με τον ηθοποιό Μπιλ Μπομπ Θόρντον.
Σε συνέντευξή της δε διστάζει να δηλώσει πως είχε ερωτευτεί τρελά την Jenny Shimizu. “Πιθανόν να είχα παντρευτεί την Jenny Shimizu αν δεν είχα παντρευτεί το σύζυγό μου. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που την είδα.” λέει χαρακτηριστικά.

Το 2005, γνωρίζει τον Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα της ταινίας, “Ο κύριος και η κυρία Σμιθ” («Mr & Mrs Smith”) όπου συμπρωταγωνιστούν κι ερωτεύονται αμέσως. Δεν το παραδέχονται όμως δημόσια, μέχρι να ανακοινώσει ο Πιτ επίσημα το χωρισμό του με την τότε σύζυγό του, Τζένιφερ Άνιστον.

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιό του, όχι μόνο επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, αλλά και ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Η Αντζελίνα λατρεύει τα παιδιά και δε διστάζει τον Ιούλιο του 2005 να υιοθετήσει για δεύτερη φορά ένα ακόμα. Ταξιδεύει με τον Πιτ στην Αιθιοπία για να πάρει μαζί της τη μόλις 6 μηνών Ζαχάρα Μάρλει.
Το Μάιο του 2006, η Αντζελίνα γεννά το πρώτο τους βιολογικό παιδί, τη μικρή Σιλό Νουβέλ Τζολί Πιτ. Ένα χρόνο αργότερα, το Μάρτιο του 2007, υιοθετούν ένα τρίχρονο αγοράκι από το Βιετνάμ, τον Παξ Τιέν. Τον Ιούλιο του 2008, η Αντζελίνα φέρνει στον κόσμο τα δίδυμα, Νοξ Λεόν και Βιβιέν Μαρσελίν στην Νίκαια της Γαλλίας.


Στις 23 Αυγούστου 2014, η Αντζελίνα και ο Μπραντ παντρεύονται μακριά σε μια άκρως οικογενειακή τελετή στη Νότια Γαλλία. Το νυφικό της Αντζελίνα ήταν ζωγραφισμένο από τα 6 τους παιδιά.

“Ο γάμος είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Τα παιδιά το χάρηκαν πολύ. Θέλαμε αυτή η μέρα να είναι πολύ προσωπική και οικογενειακή και το πετύχαμε. Τα παιδιά διάλεξαν μόνα τους τα ρούχα τους και τα καθήκοντά τους. Πήραν τα πάντα πολύ σοβαρά. Ο Νοξ εξασκήθηκε κουβαλώντας κέρματα και βελανίδια στο μικρό του μαξιλαράκι, πριν του δώσουμε τις βέρες. Τα παιδιά μας είναι οι καλύτεροί μας φίλοι και άνθρωποι που νιώθουμε πιο κοντά μας. Ήθελαν τα παιδιά να συμμετέχουν σε όλα, μαζί και στο νυφικό, γιατί αυτή είναι η οικογένειά μας. Αντιπροσωπεύει τον τρόπο που ζούμε όλοι μαζί.” σχολίασε η αγαπημένη ηθοποιός για τη σημαντική εκείνη μέρα.

Όσο λαμπερή και να φαίνεται η ζωή της διάσημης ηθοποιού, όταν σβήνουν τα φώτα, έρχεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες της ζωής.
Σε ηλικία μόλις 37 ετών, στις 16 Φεβρουαρίου του 2013, Τζολί μαθαίνει ότι είχε κίνδυνο 87% να αναπτύξει καρκίνο του μαστού – που οφείλεται σε ένα ελαττωματικό γονίδιο από τη μητέρα της – κι αποφασίζει να υποβληθεί σε προληπτική μαστεκτομή. Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή εξαιτίας αυτού του γονιδίου, το 2007 σε ηλικία 56 ετών. Το ίδιο η γιαγιά της, σε ηλικία 45 ετών και η θεία της το 2004 στα 61 της χρόνια. Με την προληπτική μαστεκτομή, η Τζολί μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του μαστού κατά 5%. Στις 27 Απριλίου 2013, υποβάλλεται και σε επέμβαση αφαίρεσης των εμφυτευμάτων με αποτέλεσμα οι πιθανότητες εμφάνισης προβλήματος να μειωθούν σημαντικά, κατά 50%.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός προκαλεί παγκόσμια συγκίνηση με την επιλογή της να μοιραστεί με τον κόσμο το σοβαρό αυτό πρόβλημα της υγείας της. Το κείμενό της που δημοσιεύτηκε στους New York Times, συγκλονίζει.

Ανάμεσα σε όλα αναφέρει το πόσο τη στήριξε ο σύντροφός της…

“Είμαι τυχερή που έχω για σύντροφο τον Μπραντ Πιτ ο οποίος με αγαπά και με στηρίζει. Έτσι ο καθένας που έχει σύζυγο, ή κοπέλα που περνά κάτι τέτοιο, να ξέρει πως είναι πολύ σημαντικό κομμάτι αυτής της μετάβασης.”

Η Τζολί είναι γνωστή για την ανθρωπιστική της δράση και το αποδεικνύει από τις διάφορες περιοδείες με οργανισμούς σε Σουδάν, Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία, Ιορδανία, Λίβανο κ.α. Το 2001, μάλιστα, δώρισε στους Αφγανούς πρόσφυγες του Πακιστάν, 1.000.000 δολάρια. Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει υιοθετήσει και 3 παιδιά, από χωριό της Πνομ Πεν, από την Αιθιοπία και από το Βιετνάμ. Ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, επισκέπτεται αρκετά συχνά διάφορες περιοχές του πλανήτη που μαστίζονται από πολέμους και από κρίσεις.
Πριν λίγους μήνες, στις 15 Μαρτίου, η διάσημη ηθοποιός, βρέθηκε και στη χώρα μας, ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
Η σταρ βρέθηκε πρώτα στην Αθήνα και κατόπιν στη Λέσβο, συνάντησε τον πρωθυπουργό, τις τοπικές αρχές, εθελοντές, μη κυβερνητικές Οργανώσεις και πρόσφυγες.

Τί είναι άραγε αλήθεια και τί ψέμα από όλα όσα δημοσιεύονται για το πρώην ζευγάρι; Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω… Μπορώ όμως να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου και είναι οι εξής … Πρώτον, πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός σπιτιού, ποτέ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τί πραγματικά συμβαίνει… Δεύτερον, ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με το διαζύγιο ενός ζευγαριού (εντάξει διάσημου) λες και δεν υπάρχουν σημαντικότερα θέματα στην επικαιρότητα… Τρίτον, “καταπληκτικές ζωές ζευγαριών” με happy end ,όπως όλα δείχνουν, μπορεί κανείς να βρει μόνο στα παραμύθια… #Brangelina -The end…

Πηγές:

KLIK Magazine («Angelina Jolie: Να είστε ο εαυτός σας» – Μανταλένα Μαρία Διαμαντή)

The Guardian, people, US Weekly, Daily Mail, TMZ, Cnn, Vogue.

Keywords
αλκοολ, new york times, associated press, μπραντ πιτ, daily mail, σας ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ, tomb raider, new york, angelina jolie, μμε, ειδήσεις, εκλογες, reuters, press, bbc, cnn, οφείλεται, guardian, sea, mail, world, instagram, επηρεάζει, γιου, επιρροή, jenny, mrs, νικαια, γαλλια, york, times, δραση, οηε, σταρ, αθηνα, happy, end, klik, people, vogue, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βασιλικος γαμος, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, αντζελινα τζολι, jolie angelina, εκλογες 2012, Ημέρα της μητέρας, Ημέρα του παιδιού, τελος του κοσμου, εκλογες 2014, η ζωη, instagram, αιτηση, ακινητα, αφγανισταν, βερες, γαμος, γυναικα, ηθοποιος, ιορδανια, ιρακ, καταθλιψη, λονδινο, μητερα, μμε, ναρκωτικα, οηε, οικονομια, προγραμμα, ρουχα, σταρ, ταινιες, φημες, φημες λενε, φυσικη, ψεμα, bbc, cnn, daily mail, guardian, jenny, mail, mrs, people, reuters, times, vogue, αγαπη, αιθιοπια, αξιζει, αρσενικο, βελανιδια, βιετναμ, βομβα, βραδυ, γινει, γιου, γυαλια, γνωριμια, γυρισματα, δευτερο, διδυμα, δηλωσεις, δωσει, εαυτος, εγκυος, εγινε, ευκαιρια, εξι, επικοινωνια, επιρροή, επηρεάζει, επιθετο, ερχεται, ετων, ευημερια, εφυγε, εφημεριδα, ευχαριστώ πολύ, ζωη, ζητα, ζωης, ζωη μου, τζολι, υγιης, ιδια, ιδιο, ηλικια, κειμενο, κυρια, λογια, λογο, μακρια, ματια, μηνες, μικρο, μαρια, μονα, νομικη, ντετεκτιβ, παντα, οικογενεια, οφείλεται, παιδι, παιδια, πακισταν, πετρα, πηγη, πιθανοτητες, ροη, πορτες, προβληματα, πρωι, σας ευχαριστώ, συγκεκριμενα, σιδερακια, συζητηση, συζυγο, συνεχεια, σειρα, συρια, σιωπη, σκεψεις, ταυτοτητα, τατουαζ, τρια, τρελα, τιτλος, φτανει, φημη, φορα, ψυχολογικα, ωρες, associated press, φιλοι, happy, χωρα, ειδησης, κομματι, κοπελα, καρδια, μια ματια, new york times, new york, νυφικο, press, θεια, θεματα, θεσεις, υγειας, υπεροχο, world, γιαγια, york, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα