Ζουράρις: Δεν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών, ελπίζω να μην περάσει

13:07 18/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Κώστας Ζουράρις, όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε μιλώντας στον Θέμα 104,6 και εξέφρασε την ευχή να μηνυπερψηφιστεί η Συμφωνία.

Όσο γιατί έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Ο πρωθυπουργός είχε πει ότι θα ψηφιστούν τα μεγάλα νομοσχέδια για τον κοινωνικό και φιλολαϊκό χαρακτήρα».

Στην παρατήρηση ότι η στάση του έχει μια αντίθεση ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε τον

όρο «συναμφότερον». Εξηγώντας τι εννοεί είπε «έκρινα ότι η συνολική προσπάθεια για να γυρίσουμε σε μια αποκατάσταση της δικαιοσύνης γι’ αυτό έπρεπε να ψηφιστεί η κυβέρνηση και ένα από αυτά ήταν το αρνητικό της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Υποστήριξε, δε, ότι αν και για τον ίδιο «δεν είναι πολιτικά ορθό να περάσει καμία συμφωνία» εντούτοις «νομικοπολιτικοκομματικά είναι απολύτως νόμιμο» να περάσει με 120 ψήφους γιατί «έχεις 17 κυβερνήσεις στην ΕΕ που είναι μειοψηφίας».

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι «δεν θα πήγαινα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία γιατί υπάρχει μια συνωμοταξία ακροδεξιών εκεί». Την Κυριακή διοργανώνεται στο Σύνταγμα συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

The post Ζουράρις: Δεν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών, ελπίζω να μην περάσει appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα