Covid-19 : Συσκέψεις εν όψει εμβολιασμού στη Ρόδο – Ρapid tests στα Νοσοκομεία Ρόδου – Κω

11:01 22/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Σύσκεψη με αντικείμενο το πρόγραμμα εμβολιασμών κατά του Covid – 19 πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο Ρόδου.

«Είναι η πρώτη φορά που πρέπει να γίνει τόσο μαζικός εμβολιασμός σε σύντομο χρόνο» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Σταμάτης, διευκρινίζοντας πως η χθεσινή σύσκεψη ήταν η πρώτη καθώς θα ακολουθήσει κι άλλη, με περισσότερους συμμετέχοντες.

Ερωτηθείς αν θα γίνονται εμβολιασμοί και στα δημοτικά ιατρεία, ο αντιδήμαρχος δεν το απέκλεισε: «Υπάρχει η σκέψη να διατεθούν τα δημοτικά ιατρεία για να λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα, εφ’ όσον πληρούν

τις προϋποθέσεις. Όλα είναι ανοιχτά» είπε χαρακτηριστικά.

Rapid test από την Περιφέρεια στα Νοσοκομεία Ρόδου και Κω

Επιπλέον αριθμό τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στο πλαίσιο του σχεδίου της Περιφέρειας για την παράδοση rapid tests αντιγόνου στις δομές υγείας όλων των νησιών, με στόχο απρόσκοπτους ελέγχους, με εύκολη πρόσβαση από τους νησιώτες παρέδωσε χθες ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος στον Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου.

1000 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου παρέδωσε και ο έπαρχος Κω Νισύρου Γιάννης Καμπανής στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω Σταμάτη Βασιλειάδη, συμμετέχοντας ενεργά και στηρίζοντας το Νοσοκομείο με υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα