«H Ελλάδα είναι ισχυρή και πάλι» επαναλαμβάνει ο Τσίπρας-Απόψε με Λαγκάρντ (video)

18:15 16/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σήμερα, η Ελλάδα επιστρέφει, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από επτά χρόνια κρίσης που μας κόστισε σε θέσεις εργασίας, καθώς η ανεργία έφτασε στο 27%, και οδήγησε σε brain drain. Ως ένα εξαιρετικό μέρος για τους Έλληνες χαρακτήρισε το Σικάγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Συμβούλιο Διεθνών

Σχέσεων. Τόνισε πως η ομογένεια μάς γεμίζει περηφάνια, προσθέτοντας πως είμαστε στην κατάλληλη στιγμή της κοινή μας ιστορίας για να εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον.

Στη συνάντηση γενική διευθύντρια του ΔΝΤ αναμένεται να συζητηθεί ο οδικός χάρτης για το ελληνικό πρόγραμμα έως και μετά την ολοκλήρωσή του το επόμενο καλοκαίρι, η συμμετοχή του Ταμείου και να υπάρξει συζήτηση για το χρέος.

Στην κοινή διαπίστωση ότι η 3η αξιολόγηση πρέπει να τελειώσει μέχρι το τέλος του έτους, προκειμένου να ξεκινήσει νωρίτερα η συζήτηση για το χρέος, κατέληξαν Ευκλείδης Τσακαλώτος και Κριστίν Λαγκάρντ χθες στην Ουάσιγκτον.

Το οικονομικό επιτελείο εκτίμησε ότι θα μπορούσε να υπάρξει από τον Φεβρουάριο συμφωνία για το χρέος, για καθαρή έξοδο της χώρας στις αγορές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα