Nαύπλιο: Κινητοποιήσεις για το Τ.Ε.Π. του Νοσοκομείου

19:58 26/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίες προχώρησαν απόψε φορείς του Ναυπλίου , με αφορμή την , συζητούμενη , κατάργηση του τμήματος επειγόντων περιστατικών ( ΤΕΠ)του Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Μετά την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του ιδρύματος , φορείς της πόλης όπως το Συνδικάτο Γάλακτος και ποτών, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος και άλλοι φορείς συμμετείχαν στην συγκέντρωση που έγινε στον κόμβο της «Ενδεκάτης» , πολύ κοντά στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων Αλέξανδρος Καζολιάς « ερήμην των εργαζόμενων προωθείται αναβάθμιση τη μονάδας επειγόντων περιστατικών

στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους με ταυτόχρονη υποβάθμιση ,έως και διακοπή , της αντίστοιχης του Ναυπλίου…» .

Στο ίδιο «μήκος κύματος» και η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας κ. Αριστέα Κατσουλάκου που τόνισε ότι « στην πρωτεύουσα του νομού, με χιλιάδες μόνιμους κατοίκους και πολλές χιλιάδες επισκέπτες όλο το χρόνο , δεν είναι δυνατόν να μην αντιμετωπίζονται τα επείγοντα περιστατικά ,όπου μια ζωή «παίζεται» σε λεπτά , ίσως και σε δευτερόλεπτα…»

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων του νοσοκομείου Ναυπλίου για το θέμα αυτό ενώ σε σχετική ερώτηση ποια είναι η θέση της διοίκησης μας παρέπεμψαν στην αυριανή τους συνέλευση .

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα