Αχ. Μπέος: «Περίεργες και επικίνδυνες οι εκλογές αυτές»

00:35 25/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

«Περίεργες» και «επικίνδυνες» χαρακτήρισε αυτές τις εκλογές, ο δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος, Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας σήμερα (24-5-2019) το βράδυ, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του, έξω από το εκλογικό κέντρου του συνδυασμού του, στην οδό Ιάσονος.

Εξήγησε δε, ότι ο βασικότερος λόγος είναι ο εκλογικός Νόμος

και η περίφημη απλή αναλογική, ένα σύστημα που – όπως είπε – όχι απλώς επιτρέπει, αλλά ευνοεί κάθε είδους συναλλαγές, εκβιασμούς και εξαγορές ψήφων συμβούλων και συνειδήσεων.

«Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες. Και πρέπει να τις εξουδετερώσουμε! Ένας τρόπος υπάρχει! Η ψήφος σας! Που θα φέρει την εκλογή της παράταξης μας από τον πρώτο κιόλας γύρο! Με την ισχυρή και αδιαμφισβήτητη εντολή σας» τόνισε ο Αχ. Μπέος, καλώντας τους πολίτες να μην ξεγελαστούν από τα πρόσωπα, τους δήθεν ανεξάρτητους από τα κόμματα, υποψηφίους, που όμως κυνήγησαν – όπως είπε – με κάθε μέσο την στήριξή τους.

Ο δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος κατηγόρησε τους αντιπάλους του (πλην του κ. Ριζόπουλου της Λαϊκής Συσπείρωσης) για ψέματα και υποσχέσεις, καθώς γνωρίζουν το αποτέλεσμα των εκλογών, φοβούνται την συντριβή και παλεύουν να πάνε την εκλογή στην δεύτερη Κυριακή, προκειμένου «να μαζευτούν και να μοιράσουν τη λεία».

Στην ομιλία του, ο Αχ. Μπέος αναφέρθηκε επίσης, στα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής και κυρίως, στην κατασκευή των κυκλικών κόμβων και στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ενώ για την νέα τετραετία, δήλωσε πως άμεση προτεραιότητα είναι η ανακατασκευή του Δημοτικού Θεάτρου, οι εργασίες στο οποίο βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, το Μουσείο της Αργούς, για το οποίο προχωρούν οι μελέτες, καθώς και ο δεύτερος καταθλιπτικός αγωγός μεταφοράς των λυμάτων στον Βιολογικό, που ξεκινά τον Ιούνιο και θα είναι έτοιμος σε τέσσερις μήνες.

Και ένα τέταρτο έργο, με τεράστια χρησιμότητα και ύψιστου συμβολισμού – όπως το χαρακτήρισε – είναι η ανάπλαση και η μετατροπή των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «παραμύθι» τα περί εγκατάλειψης των συνοικιών του Δήμου, λέγοντας πως έγιναν μεγάλες επενδύσεις σε μεγάλα έργα, κυρίως ύδρευσης και αποχέτευσης και προστασίας του Περιβάλλοντος, αλλά και χιλιάδες παρεμβάσεις σε θέματα καθημερινότητας. Σημείωσε δε, πως αυτή την τετραετία, το βάρος των έργων θα ριχτεί στις περιοχές αυτές.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα