Αισιόδοξος για την αξιολόγηση ο Γ. Σταθάκης

10:49 24/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αισιόδοξος για την θετική έκβαση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος εμφανίστηκε χθες από το Ηράκλειο ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης. Όπως ανέφερε, η πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, που φαίνεται από τα στοιχεία του 2015 και του 2016, κάνει εφικτή την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος.

Ακόμη τόνισε ότι ο Βόρειος Οδικός Άξονας και το Αεροδρόμιο Καστελίου είναι έργα προτεραιότητας, εκτιμώντας ότι ο διαγωνισμός για την κατασκευή του νέου αερολιμένα θα προχωρήσει.
Ο κ. Σταθάκης

μίλησε στο 3ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων που πραγματοποιείται από χθες στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, παρουσία και του Γερμανού Πρέσβη Peter Schoof. Στο περιθώριο του Φόρουμ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανόλης Αλιφιεράκης ενημέρωσε τον υπουργό Οικονομίας, μεταξύ άλλων, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική επιχειρηματικότητα και για τα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη η Κρήτη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου συνάντησε και τον Γερμανό Πρέσβη, στον οποίο μίλησε για την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κρήτη, τις εξαγωγές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρητικής διατροφής.

Στον ΟΛΗ

Ο υπουργός Οικονομίας επισκέφθηκε χθες και τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, όπου είχε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο Απόλλωνα Φιλιππή. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το σχεδιαζόμενο έργο της μεγάλης προβλήτας, για το οποίο ο κ. Σταθάκης εμφανίστηκε κατ’ αρχήν θετικός, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι θα πρέπει να προηγηθεί η εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης.

The post Αισιόδοξος για την αξιολόγηση ο Γ. Σταθάκης appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα