Αλμυρός: Όχι κατάργηση υποθηκοφυλακείου λέει η Ενωτική Δημοτική Κίνηση

20:42 4/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Να αντιδράσουν στην κατάργηση του υποθηκοφυλακείου Αλμυρού και στη συγχώνευσή του με αυτό του Βόλου, ζητά από πολίτες, δημοτική αρχή και παρατάξεις, φορείς και συλλόγους, Ενωτική Δημοτική Κίνηση.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, θα πρέπει να μπει φραγμός στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής και να διεκδικηθεί η παραμονή του υποθηκοφυλακείου Αλμυρού στον Δήμο.

Επιπλέον ενημερώνουν ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 1/7/2016 η παράταξη, μετά από έντονα παράπονα πολλών δημοτών, έθεσε ζήτημα για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα αδέσποτα

ζώα και την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος από πλευράς δημοτικής αρχής. Επισήμανε ότι ενώ είχε θέσει ξανά το θέμα πριν αρκετούς μήνες η Δημοτική Αρχή δεν έκανε απολύτως τίποτε, ούτε τα απολύτως στοιχειώδη μέτρα που επιβάλλει ο νόμος (στειρώσεις, εμβολιασμοί), ούτε έχει σχεδιάσει και δρομολογήσει μέτρα για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος.

«Η Δημοτική Αρχή προσπαθώντας να συγκαλύψει την ανεπάρκεια της παρέπεμψε το θέμα για να απαντήσει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Δυστυχώς όμως για αυτή με την απραξία του κατάφερε το ακατόρθωτο. Εθελοντικές οργανώσεις και σύλλογοι που μπορούν να αξιοποιηθούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος, όταν μια στοιχειωδώς δραστήρια Δημοτική Αρχή βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος, μηνύουν τον Δήμο Αλμυρού για πλήρη απραξία και παράβαση καθήκοντος», τονίζεται

Keywords
Τυχαία Θέματα