Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών-Ως τις 16/7 η οριστικοποίηση μηχανογραφικών

13:36 29/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Αγωνία τέλος σήμερα για χιλιάδες υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

Οι καταστάσεις που αναρτήθηκαν στα Λύκεια περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους

4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Παράλληλα, με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση όπου περιέχονται πληροφορίες για τον αριθμό των εισακτέων, τις βάσεις παλαιότερων ετών, καθώς και το μηχανογραφικό δελτίο τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.

Εν τω μεταξύ, από την Πέμπτη 5-7-2018 και μετά, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 16-7-2018 και είναι αποκλειστική. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.
Με την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό δελτίο αποκτά πλέον αριθμό πρωτοκόλλου (πάνω δεξιά στη σελίδα). Αυτό το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό δελτίο θα πρέπει να εκτυπώσουν ή να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους και βέβαια να περιμένουν στη συνέχεια την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής περί τις 20 Αυγούστου.

Σχετική είδηση: Σήμερα μετά τις 13:00 οι βαθμολογίες των Πανελληνίων Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα