Αντιγριπικό εμβόλιο: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί ευπαθών ομάδων στην ορεινή Καρυά Ολύμπου

12:47 14/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Από χθες  Τρίτη ξεκίνησε η διαδικασία εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων στην ορεινή Κοινότητα της Καρυάς Ολύμπου, στην οποία τα τζάκια και οι σόμπες έχουν ανάψει για τα καλά. Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καρυάς, Νίκος Κατσίβελος, σημείωσε ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού των κατοίκων της περιοχής για την εποχική γρίπη θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνεργασία στελεχών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», και περιλαμβάνει περισσότερους από 80 ηλικιωμένους στην ορεινή Κοινότητα

του Ολύμπου. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο κάθε χρόνο, επισήμανε ο κ. Κατσίβελος, ο οποίος πρόσθεσε ότι και φέτος ήταν ιδιαίτερα αυξημένο.

Όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες, οι σόμπες και τα τζάκια έχουν ανάψει για τα καλά σε ημερήσια βάση, ειδικά τις βραδινές και τις πρωινές ώρες, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί και το πρόγραμμα διανομή των ξύλων, το οποίο καθυστέρησε για τη φετινή χρονιά. Για να κρατήσει πάντως κάποιος ζεστό το σπίτι του κατά τη διάρκεια του χειμώνα στην ορεινή Καρυά, χρειάζεται, όπως τόνισε ο κ. Κατσίβελος, να καταναλώσει τουλάχιστον 25 τόνους ξύλα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα