Απόψε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Καλαμαριά

10:49 7/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη «Χριστουγεννιάτικη Πλατεία» του στήνει για 10η συνεχή χρονιά ο δήμος Καλαμαριάς στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού. Στις 7 σήμερα το απόγευμα, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου, θα ξεκινήσει και «επισήμως» η εορταστική περίοδος στην Καλαμαριά, συνοδεία χριστουγεννιάτικων μελωδιών. Από σήμερα και για έναν μήνα, οι κάτοικοι της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να χαρούν διάφορες εκδηλώσεις, πάντα στο κλίμα των εορτών.
Στην πλατεία έχει στηθεί το εντυπωσιακό σπιτάκι του Άη Βασίλη, το γιορτινό καρουζέλ, το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι και το επιβλητικό φυσικό έλατο,

ύψους 15 μέτρων. Η περιπλάνηση στα γραφικά σπιτάκια της πλατείας, το σπίτι των Ξωτικών και το Ζαχαρόσπιτο θα δώσουν την ευκαιρία στους μικρούς φίλους να ζήσουν τη μαγεία, παίζοντας παιχνίδια και απολαμβάνοντας λιχουδιές.
Όταν τα χιλιάδες λαμπιόνια ανάψουν, η πλατεία θα πλημμυρίσει από μουσική, ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά από την ομάδα ΛΑΛΑLAND θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά, ενώ θα ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ύμνοι. Θα ακολουθήσει συναυλία παραδοσιακής μουσικής με τους καλλιτέχνες: Βασίλη Κασούρα (λαούτο και τραγούδι), Γιάννη Μπαλιάκα (κλαρίνο), Δημήτρη Θεοδωράκη (βιολί), Τάσο Μπαμπατζάνη (κρουστά) και Κατερίνα Παπαδοπούλου (τραγούδι).

Keywords
Τυχαία Θέματα