Απότομη «στάση» της Τότεναμ στο «Σέλχαρστ Παρκ», 3-0 από την Κρίσταλ Πάλας

17:33 11/9/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Τότεναμ, κατακτώντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα έβαλε «φρένο» στο αήττητο σερί των «σπιρουνιών».

Η ομάδα του Πάτρικ Βιεϊρά εμφανίστηκε καλύτερη και πιο δημιουργική από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, έχοντας παγιδέψει την Τότεναμ στα καρέ της. Παρά την υπεροχή της όμως, δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, αλλά απείλησε πολλάκις τον Ούγκο Λιορίς. Οι «αετοί» έφτασαν κοντά στο γκολ στο 43ο λεπτό με σουτ του Κόνορ

Γκάλαχερ, που απόκρουσε ο Γάλλος τερματοφύλακας.

Τα «σπιρούνια» έδειχναν πως βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, αδυνατώντας να βρουν λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας τους. Έτσι, η υπεροχή της Κρίσταλ Πάλας συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου απείλησε και πάλι με τον Κόνορ Γκάλαχερ στο 51ο λεπτό, αλλά και με τον Τζόρνταν Αγιού δέκα λεπτά αργότερα. Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο είδε την ομάδα του να μένει και με δέκα παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχθηκε ο Τζάφετ Τανγκάνγκα στο 58ο λεπτό. Έτσι, οι «αετοί» είχαν την ευκαιρία να απλώσουν περαιτέρω το παιχνίδι τους, αναζητώντας το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Αυτό ήρθε, στο 76ο λεπτό με τον Γουίλφριντ Ζάχα, που νίκησε τον Ούγκο Λιορίς από την άσπρη βούλα. Μερικά λεπτά αργότερα, ο Ιβοριανός επιθετικός πρωταγωνίστησε σε ακόμη μία φάση για την Κρίσταλ Πάλας, αλλά αυτή τη φορά πάσαρε στον Οντσόν Εντουάρ, που έγραψε 2-0. Ωστόσο, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής χτύπησε εκ νέου στις καθυστερήσεις του αγώνα για να γράψει το τελικό 3-0, υποτάσσοντας την Τότεναμ μέσα στο «Σέλχαρστ Παρκ».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

sports.ert.gr.



Το άρθρο Απότομη «στάση» της Τότεναμ στο «Σέλχαρστ Παρκ», 3-0 από την Κρίσταλ Πάλας εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα