Άρχισαν οι εγγραφές στα ΔΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας

12:05 8/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των επιτυχόντων στα δημόσια ΙΕΚ της χώρας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, μέρος της οποίας, αναφέρει τα εξής:

«Παρακαλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι, να προσέλθουν απαραιτήτως έως και την Πέμπτη 14-09-2017, μέχρι τις 20:00 μ.μ., στα αντίστοιχα ΔΙΕΚ για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Σημειώνεται ότι τo ωράριο λειτουργίας των ΔΙΕΚ είναι 13:00-21:00.

Η τήρηση της παραπάνω προθεσμίας εγγραφής, είναι ΚΡΙΣΙΜΗ,

καθώς υπάρχει μεγάλο πλήθος επιλαχόντων υποψηφίων. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση καταστάσεων με ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ, από 18 Σεπτεμβρίου 2017, με συμπλήρωση τυχόν κενών θέσεων από τους επιλαχόντες υποψήφιους.

Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.

Κατά την πρώτη ημέρα εγγραφών Πέμπτη 7/9/2017, παρακαλούνται θερμά και όταν αυτό είναι δυνατόν, να προσέρχονται για εγγραφή, μόνο οι επιτυχόντες με επώνυμο που αρχίζει από Α έως και Κ.

Ταχυδρομικές διευθύνσεις και τηλέφωνα των κατά τόπους ΙΕΚ μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι των ΔΙΕΚ που δεν έχουν επιτύχει στην ειδικότητα της 1ης προτίμησής τους, έχουν δικαίωμα κατά την εγγραφή τους να αιτηθούν ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ώστε να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους, σε τμήμα υψηλότερης προτίμησης, κατά την επιλογή επιλαχόντων βάση μορίων. Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα ΙΕΚ εγγραφής τους.

Σε περιπτώσεις ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ αυτό καταγράφεται στην αίτηση του υποψηφίου (στο χώρο που αναφέρεται για ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) την οποία και υπογράφει. Η πληροφορία αυτή καταγράφεται σε πληροφοριακό σύστημα.

Ο τελικός αριθμός των τμημάτων που θα λειτουργήσουν στα ΔΙΕΚ θα καθοριστεί με βάση τις εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν (…)».

από δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: ερτ (αρχείο)

Keywords
Τυχαία Θέματα