Μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία στελεχών της ΝΔ - Έντονη αντίδραση του Σ. Κεδίκογλου

21:33 12/3/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσαν οι εμπρηστικές επιθέσεις σε στα πολιτικά γραφεία των Κώστα Γκιουλέκα, Γιώργου Ορφανού και Σταύρου Καλαφάττη στην Θεσσαλονίκη. Ο κ. Κεδίκογλου καταδίκασε τις επιθέσεις, τονίζοντας ότι οι : «Πράξεις τρομοκρατίας δεν πτοούν την κυβέρνηση. Αντίθετα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο». «Στη Δημοκρατία δεν αποφασίζει ο κουκουλοφόρος βομβιστής, αλλά ο λαός με την ψήφο του και οι εκπρόσωποί του στη Βουλή», πρόσθεσε ο κυβερνητικός
εκπρόσωπος.

Όπως έγινε γνωστό από το Πυροσβεστικό Σώμα τα γραφεία βρίσκονται στις οδούς Παλαμά 7 και Κατούνη κια Πρασάκη 2 και υπέστησαν ζημίες.
Η πυρκαγιά που προκλήθηκε τέθηκε υπό έλεγχο στις εννιά το βράδυ.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τις αποψινές εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον των γραφείων των βουλευτών του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, κ.κ. Σταύρου Καλαφάτη, Κωνσταντίνου Γκιουλέκα και Γιώργου Ορφανού. Οι επιθέσεις αυτές πλήττουν τη Δημοκρατία. Η συντονισμένη απόπειρα τρομοκράτησης του πολιτικού κόσμου θα πέσει στο κενό», τόνισε από την πλευρά του ο γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα