(Χ)αμόγελα μόνο για τις επιστροφές

20:18 8/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η επιστροφή των παικτών που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών ήταν το μοναδικό κέρδος για τον Πανσερραϊκό στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Το 0-0 ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του αγώνα που ήταν περισσότερο… αγγαρεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, κάτι μάλλον φυσιολογικό αφού όσο το πρωτάθλημα αργεί να ξεκινήσει και αυτοί μένουν χωρίς επίσημες υποχρεώσεις τους διακατέχει η έλλειψη αγωνιστικής διάθεσης και ο προβληματισμός για το μέλλον της κατηγορίας. Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις (όπως και φιλάθλους) με τους τερματοφύλακες να παραμένουν απλοί θεατές.

Ο διαιτητής
Γκουγκούδης, οι βοηθοί Καμπούρης, Κρυωνάς με τους αρχηγούς Σιάκκα και Μπουγαϊδη

Ο Πανσερραϊκός ήταν πιο απειλητικός προς την αντίπαλη εστία αλλά χωρίς να φέρει σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης χρησιμοποίησε 19 ποδοσφαιριστές και δοκίμασε διάφορα σχήματα, όπως η τοποθέτηση του Ντούσαν Στέβιτς σε ρόλο δεξιού χαφ.

Η ενδεκάδα του Πανθρακικού

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Διλμπέρης): Μέλκας, Τσουβαλτσίδης, Ιωαννίδης(84ο Τσομαχασβίλι), Καψάλης (72ο Λάντο Φουσού), Βοσκόπουλος, Σιάκκας (51ο Τσιμίκας), Ρούτσης (75ο Παναγιωτίδης), Χατζηδημητρίου (66ο Κτιστόπουλος),Κάκο (69ο Τάντιτς), Τσούτσης(81ο Ανδρέου), Κανούλας (56ο Στέβιτς).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης (71ο Τζελέπης), Πολύμος, Μυρθιανός, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης (84ο Μήλιος), Ρομπέρ, Χαλκιαδάκης (81ο Κουσίδης), Κάρδαρης, Νικόλτσης (60ο Πλέγας).

Ο Τσιμίκας μαρκάρει τον Πλέγα

Το φιλμ του αγώνα:

2ο Σουτ του Γαβριηλιδη, η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Μέλκα.

8ο Εκτέλεση φάουλ του Χατζηδημητρίου έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

14ο Προσπάθεια και σέντρα του Γιώργου Κάκκο, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

72ο Η καλύτερη στιγμή για τον Πανσερραϊκό, όταν μετά από μπαλιά του Τσιμίκα, ο Κτιστόπουλος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζελέπη

85ο Νέα καλή ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό όταν μετά από κόρνερ του Τσιμίκα από τα δεξιά, ο Κτιστόπουλος στο δεύτερο δοκάρι προσπάθησε να πιάσει το σουτ, αυτή κόντραρε σε αμυντικό του Πανθρακικού και κατέληξε στον Τζέσι Φουσού από το σημείο του πέναλτι, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

88ο Σουτ του Κουσίδη έξω απ’ την περιοχή, η μπάλα πέρασε έξω δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι

Χατζηδημητρίου, Ψάλτης και Ρούτσης

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στο μικρόφωνο της ΕΡΤ Σερρών: «Νομίζω ότι ήταν ένα πάρα πολύ καλό φιλικό, είδαμε πρώτα από όλα με χαρά να παίζουν παιδιά τα οποία τον τελευταίο καιρό είχαν προβλήματα, να βγάζουν αρκετά λεπτά παιχνιδιού, ίσως όχι στην ένταση και στην διάρκεια που θέλουμε αλλά τους είδαμε να αγωνίζονται. Νομίζω για ακόμη μία φορά υπάρχει αυτή η αλλαγή στην απόδοση όσον αφορά τα ημίχρονα και αυτό έγκειται σε αυτό το κομμάτι ότι κάποια παιδιά μπήκαν με τραυματισμούς και δεν είναι 100% έτοιμοι όπως και το γεγονός ότι οι πολλές αλλαγές σίγουρα φέρνουν μια ανομοιογένεια στο σύνολο. Αυτό όμως που νομίζω ότι θα πρέπει να μας προβληματίσει λίγο περισσότερο είναι ότι για ακόμη μια φορά αυτές οι τέσσερις με πέντε ευκαιρίες που κάναμε μπροστά στην εστία αυτήν την φορά δεν βρήκαν καν εστία, δηλαδή να προβληματίσουν τον τερματοφύλακα, πέρασαν είτε ξυστά είτε αρκετά άουτ κι εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας, να το βελτιώσουμε διότι όσο κι αν κρατάς το μηδέν στην άμυνα πρέπει να σκοράρεις για να κερδίσεις».

-Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού Βασίλη Θαθαρόπουλου που πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα