Χανιά: Ενημέρωση από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά σε συνδυασμό με περιβαλλοντικές δράσεις

14:16 16/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Διήμερο ενημέρωσης και διαδραστικών εκδηλώσεων, υλοποιεί στις 25 και 26 Απριλίου το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά, στο χώρο του Σχολικού Εργαστηρίου στον Ταυρωνίτη.
Στόχος του διημέρου είναι η γνωριμία των επισκεπτών-μαθητών με τις Εργαστηριακές Εγκαταστάσεις της σχολικής μονάδας, η ενημέρωση από το καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό για τους Τομείς και τις Ειδικότητες που φιλοξενεί το σχολείο καθώς επίσης και η συμμετοχή των μαθητών – επισκεπτών σε μια σειρά διαδραστικών

εκδηλώσεων. Στη διάρκεια του διημέρου και στο στο πλαίσιο του πανελλαδικού εθελοντικού προγράμματος Let’s do it Greece, την Τετάρτη 25 Απριλίου θα γίνει εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας του Ταυρωνίτη.
Την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 19.30 μ.μ στο Σχολικό Εργαστήριο ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το εσπερινό ΕΠΑΛ, οργανώνει ενημερωτική δράση επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα: «Αγορά Εργασίας –Τάσεις και Προκλήσεις». με στόχο την ενδυνάμωση και επαγγελματική ένταξη των νέων της περιοχής.
Οι διοργανωτές καλούν τους μαθητές/τριες ,τους γονείς και τους απόφοιτους Λυκείων, καθώς επίσης και όλους/λες τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, για να ενημερωθούν για τις ειδικότητες που λειτουργούν στο σχολείο , για το απολυτήριο του ΕΠΑΛ και τις επαγγελματικές δυνατότητες των πτυχίων ειδικοτήτων.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 25 και 26 Απριλίου κατά την πρωινή ζώνη και ώρα 09:00 – 14:00 και το απόγευμα 19:00 – 22:00 στις Εργαστηριακές Εγκαταστάσεις του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά στον Ταυρωνίτη.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα