Ε. Στυλιανίδης: «Οι εκλογείς να ψηφίσουν με βάση τα προγράμματα και τα πεπραγμένα του καθενός»

12:11 31/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ε. Στυλιανίδης: «Οι εκλογείς να ψηφίσουν με βάση τα προγράμματα και τα πεπραγμένα του καθενός».

Στην ΕΡΤ Κομοτηνής, μίλησε ο πρώην υπουργός και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στη Ροδόπη, Ευριπίδης Στυλιανίδης, σχολιάζοντας το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, χαρακτηρίζοντάς το ως αδιαμφισβήτητη νίκη της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μάλιστα το αποτέλεσμα αυτό, όπως είπε, προδιαγράφει την επόμενη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές

με πρόβα αυτοδυναμίας.
«Ηττήθηκε ο προγραμματικός λόγος της κυβέρνησης, τιμώρησε ο Ελληνικός λαός για τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και τις προσδοκίες που καλλιέργησε. Βέβαια αυτό έγινε στην Ευρωκάλπη, καθώς ο Ελληνικός λαός δεν είχε την ευκαιρία να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, ενώ στην Ευρωκάλπη θα έπρεπε να επικρατήσει και να κριθεί η αντίληψη των κομμάτων για την Ευρώπη και όχι για την Χώρα μας. Ωστόσο όμως και η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα, έτσι το αντιμετώπισαν και πήραν τα μηνύματα από το λαό.
Η ΝΔ θα σχηματίσει μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα έλθει να διορθώσει θέματα, όπως η υπερφορολόγηση και κακές νοοτροπίες και να κυβερνήσει με νέο ήθος», τόνισε ο κ. Στυλιανίδης.
Έστειλε ένα μήνυμα προς τους εκλογείς λέγοντάς τους πως τα τελευταία χρόνια η Ροδόπη, δεν είχε ισχυρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και ήταν ανοχύρωτη απέναντι σε πολιτικές που την πλήγωναν, είτε για τη 4η Νομική, είτε για τον Πρωτογενή Τομέα, είτε για το γεγονός πως έφυγε κόσμος για το εξωτερικό, είτε για τα έργα οδοποιίας, είτε για τα έργα στην εκπαίδευση. «Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι κυβερνητικοί εκπροσωπούσαν το κόμμα και όχι τους πολίτες της Ροδόπης και δεν έκαναν κάτι για την μείωση του κατά κεφαλήν εισοδήματος των κατοίκων της Ροδόπης και της αύξησης της ανεργίας, από το 8% που το παρέλαβε σε ποσοστό άνω του 20%», υποστήριξε ο κ. Στυλιανίδης.
«Ας μου πει κάποιος ένα έργο που έγινε στη Ροδόπη από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, δεν θα παραβλέψω τα θετικά που έγιναν κατά τη διάρκεια της περασμένης 4ετίας». Για δε το θέμα του νέου Νοσοκομείου απάντησε πως δεν είναι δημόσιο έργο, ενώ από τη δική του πλευρά παρέθεσε έργα στα Σχολεία, το Μέγαρο Μουσικής, τον κάθετο άξονα, κ.α.
Καταλήγοντας κάλεσε τους εκλογείς να ψηφίσουν για το καλό του τόπου, βάζοντας κάτω τα προγράμματα, τις προτάσεις τα πρόσωπα και τα πεπραγμένα του κάθε κόμματος.
Τάχθηκε υπέρ του να εξαλειφθεί το πελατειακό κράτος(σ.σ. αναφέροντας και περιπτώσεις πολιτών που τον πλησίασαν για…διορισμό), προβάλλοντας πως ο ίδιος προτάσσει το συνολικό καλό, όπου μέσα ενυπάρχει και το ατομικό καλό.
Σε ότι αφορά τις αναρτήσεις και τις δηλώσεις στελεχών και υποψηφίων Βουλευτών της ΝΔ, τις έκρινε απαράδεκτες και πως σε ένα κήπο υπάρχουν πολλά λουλούδια, αλλά και αγκάθια.
Το ηχητικό της συνέντευξης του Ε. Στυλιανίδη στην ΕΡΤ Κομοτηνής:

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα